...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant   25/12/2011 09:27

הכנתי וחייבת להגיד לי מאוד טעים השליבו הזה..ומה שאהבתי שגם הצעירה בבנותינו שלא אוהבת בדרך כלל..אהבה השילוב כלכך עדין וטעים שווה ניסוי בנות...שונטי..[התמונה שלי]
עוגת שוקולד תפוז ומרציפן - המתכון לגמרי שלי מחומרים שהיו בבית.
רכיבים:
... 150 גר' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
120 גר' שוקולד מריר מומס במיקרו
100 גר' מרציפן חתוך לקוביות קטנות
קליפה מגוררת מתפוז אחד
מיץ משני תפוזים בינוניים
1 כוס קמח
1 כף אבקת אפיה
תבנית ח"פ עגולה עם צינור באמצע. משומנת קלות.

אופן הכנה:
לחמם תנור ל 150 מ"צ.
להמיס שוקולד במיקרו (שתי דקות ועוד 20 שניות).
במיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה וסוכר לתערובת אוורירית.
להוסיף ביצים אחת אחת ולעבד בין ביצה לביצה.
להוסיף שוקולד ולהמשיך לעבד עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את קוביות המרציפן בהדרגה. הן אמורות להתפרק בתוך הבלילה.
להוסיף קליפת תפוז, קמח ואבקת אפיה ומעל למזוג את מיץ התפוזים.
לערבב ערבוב קצר רק עד שמתאחד.
להעביר את הבלילה לתבנית וליישר.
לאפות 60 דקות.

הערות:
התוצאה במקרה זה עולה בהרבה על הנראה בתמונה. עוגת שוקולד לחה, עסיסית עם ניחוח תפוז וטעם עדין של מרציפן.
פשוט מושלמת.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant   « הודעה נוכחית
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית  
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש   
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן