...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטרמה הודו ו--- אורית(ה)   15/12/2011 13:15

הכי כייף זה להכין ולאכול פסטרמה טבעית שמכינים לבד..
טעים על לחם עם מיונז/חרדל...

להשרות ללילה במקרר -
חצי פרפר הודו (חצי חזה) בקערה עמוקה
עם כף מלח
כף סוכר חום (דמררה בהיר)
פלפל שחור גרוס טרי
מים כדי כיסוי הבשר

למחרת, לשטוף ולנגב את הנתח.
לערבב - 3 כפות שמן זית, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כף דבש, 1 כפית חרדל, 1 כפית גדושה שום כתוש, פלפל שחור, מעט מלח.

לעסות היטב את הנתח מכל הצדדים, ולהמתין שעתיים (אפשר גם לילה במקרר).

להניח את הנתח על נייר אפיה, מסביבו לפזר מלח גס
ולאפות כ- 50 דק' בחום בינוני-גבוה.

להמתין שיתקרר מעט, לפרוס דק ו...להתענג.
מקור עצמי


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..................ו--- אורית(ה)15/12/2011 07:10

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פסטרמה הודו ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
15/12/2011 13:15
קדירת ממולאים ברוטב רימוניםו--- אורית(ה)  
15/12/2011 17:01
ריבועי לימון , אגוזים וגבינהו--- גדולה  
15/12/2011 20:00
עוגיות מרוקאיות: "קורביה"ו--- גדולה  
15/12/2011 21:26
קישור למקורו--- גדולה
15/12/2011 21:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן