...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תפוח אדמה ממולא של חברתי אוריתו--- זהבה ש    14/12/2011 08:11




מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה עד שהם רכים אך לא רכים מידי,מקררים אותם ומקלפים.
חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומוציאים עם כפית את התוכן מהאמצע.
מטגנים בצל במחבת , חותכים לחתיכות קטנות את מה שהוצאנו מהתפוחים ומוסיפים לבצל. מערבבים ביחד ומתבלים במלח, פלפל ,קצת מרק עוף ומעט רוטב סויה. ממלאים את תפוחי האדמה .
מכינים רביכה: ממיסים כף מרגרינה במחבת, מוסיפים כף או שתיים של קמח, מוסיפים כוס מים מערבבים מוסיפים מלח פלפל מרק עוף , תיבולית פטריות ורוטב סויה .שופכים את הרוטב על חצאי תפוחי האדמה ומכניסים לתנור עד שהם משחימים, בערך עשרים דקות



ההכנה והצילום [זהבה]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי..................ו--- אורית(ה)14/12/2011 05:17

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תפוח אדמה ממולא של חברתי אוריתו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
14/12/2011 08:11
סלט טחינה מבושלת עם טונה ושפע בצלו--- שמני  
14/12/2011 11:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן