...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סהרוני בצק גבינה במילוי בצל מתובל - עצמיו--- פלפלית   11/12/2011 11:56


לבצק

250 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה מרוככת
1 כפית א. אפיה
חצי כפית מלח
עשבי תיבול - לפי טעם אישי - אני שמתי שמיר יבש ופטר'

למילוי הבצל

2 בצלים קצוצים דק
1 כף גדושה מלח

ההכנה

מערבבים את מצרכי הבצק, ומעבירים לקרור - עטוף היטב.

הכנת המילוי

מפזרים את המלח על הבצל, מערבבים ומשאירים במסננת
להגרת נוזלים - למשך שעתיים. מערבבים מפעם לפעם את הבצל שבמסננת.

מעבירים את הבצל לקערית ומוסיפים
1 כפית שמן
עשבי תיבול לפי טעם אישי + {מעט סומק]
[לטעום ולבדוק אם יש צורך להוסיף מלח -
רוב המליחות מתנקזת עם הנוזלים]

ההכנה,

מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים,
ממלאים בכל עיגול 1 כפית שמנמנה בצל מתובל,
סוגרים לחצי ומדביקים היטב.

מורחים חלמון בלול ומפזרים שומשום
אופים בחום 175 מעלות עד הזהבה יפה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..................ו--- אורית(ה)11/12/2011 06:55

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק שעועית וירקות/קובי ברו--- meytal~
11/12/2011 10:39
סהרוני בצק גבינה במילוי בצל מתובל - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
11/12/2011 11:56
סהרוני בצק גבינה במילוי בצל מתובל - החתך ו--- פלפלית  
11/12/2011 12:00
בולונז פתיתים וירקות ו--- אורית(ה)  
11/12/2011 14:40
בישול הפתיתים בהרבה מיםו--- אורית(ה)  
11/12/2011 14:42
תבשיל האפונה והגזרו--- אורית(ה)  
11/12/2011 14:43
תערובת הבשר ו--- אורית(ה)  
11/12/2011 14:45



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן