...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קיש לורין ו--- פלפלית   4/12/2011 08:52



קיש לורין - דניאל מרציאנו
המצרכים

400 גרם בצק פריך

1. בצל *** שילשתי את כמות הבצל
60 גרם חמאה *** שמתי 30 גרם חמאה +4 כפות שמן
3 ביצים
100 מ"ל שמנת מתוקה
200 מ"ל חלב
150 גרם גבינת אמנטל / טל העמק מגוררת
150 גרם קוביות גבינת בשן {גבינה מעושנת} במקום
חזה אווז מעושן - שיש במתכון המקורי
מלח / פלפל
אגוז מוזקט מגורר

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.

2. מקלפים את הבצל ופורסים דק מאוד.

3. מטגנים במחבת למשך 10 דקות את הבצל הפרוס עם מעט חמאה. בתום הבישול מסננים היטב את הבצל.

4. מרדדים את הבצק לתוך תבנית עגולה של 24-26 ס"מ ומכניסים לתנור חם לאפיה ראשונה למשך 10 דקות.

5. בקערה, מערבבים את הבצל, השמנת המתוקה, הגבינה המגורדת, הביצים, שאר החמאה, החלב, קוביות חזה האווז, מלח ופלפל ומעט אגוז מוסקט.

6. מוציאים את הבצק מהאפיה הראשונה, מוזגים לתוך התבנית את התערובת ומכניסים שוב לתנור ל-30 דקות אפייה. אין להגיש מיד עם הוצאת הקיש מהתנור, אלא לחכות עד שיתקרר לטמפרטורת החדר


*** הכנתי בתבנית ח"פ עגולה גדולה
את המילית הכנתי בכמות של פעם וחצי {הבצק הספיק ויותר מזה
לתבנית} ז"א שאין צורך להגדיל את הכמות שלו.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.................ו--- אורית(ה)4/12/2011 06:58

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קיש לורין ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
4/12/2011 08:52
קיש לורין - תקריב ו--- פלפלית  
4/12/2011 08:53
מאפינס וניל /עצמיו--- meytal~  
4/12/2011 17:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן