...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גלילות בצק גי’נגיג’יות ממולאות ו--- פלפלית   27/11/2011 17:54

גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - עצמי


בתמונה החתך של הגלילות
אחת [בצד ימין] עם מלוי ריבת מישמש וקוקוס
שניה [בצד שמאל} עם ממרח חלבה ועליו "שערות חלבה"

,...בגדול הבצק מזכיר בצק שקם אבל הטעם שלו אחר לגמרי

המצרכים

3 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה מרוככת
***** 1/2 - 3/4 כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות
2 כפות גדושות גרידת תפוז/קלמנטינה
4 כפות סוכר
1 כפית ת.וניל

ההכנה

מערבבים את המצרכים היבשים,
מוסיפים את החמאה המרוככת , גרידת הפרי והוניל ולשים תוך ,
הוספה הדרגתית של מיץ התפוזים.
מתחילים בחצי כוס ורק במידת הצורך
מוסיפים כף ועוד כף - עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.

***** |יתכן ולא יהיה צורך בכל כמות המיץ הרשומה
מעבירים לקרור עטוף היטב, לשעתיים לפחות.

מחלקים את הבצק לשני חלקים,
מרדדים לעלה, מפזרים מילוי - מגלגלים, חורצים את גלילת הבצק למנות.
החתכים עד מחצית מגובה הגלילות,
מורחים חלמון בלול, ומפזרים שומשום.

אופים בחום בינוני גבוה 175 מעלות, עד הזהבה יפה.
מצננים קצת, ופורסים את הגלילות בהתאם לסימון של החתכים, למנות.

בתאבון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- אורית(ה)27/11/2011 07:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מגש ירקות קריספיים בתנור ו--- אורית(ה)
27/11/2011 08:01
גלילות בצק גי’נגיג’יות ממולאות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
27/11/2011 17:54
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - מוכנות לאפיה ו--- פלפלית  
27/11/2011 17:59
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - תקריב לפני אפיהו--- פלפלית  
27/11/2011 18:01
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - תקריב - אחרי אפיהו--- פלפלית  
27/11/2011 18:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן