...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מגש ירקות קריספיים בתנור ו--- אורית(ה) 27/11/2011 08:01

יצא כ"כ טעים שלא הספקתי לצלם והמגש התחסל..
אצלם "בנגלה" הבאה..
מקור - אלתור עצמי

המצרכים:
ראש כרובית בינוני,- שטוף היטב ומפורק לפרחים (לא מבושל)
2 בטטות גדולות - קלופות ופרוסות (לעובי אצבע)
5 תפוחי אדמה - כנ"ל
בצל גדול - פרוס לטבעות
6 (או יותר, למי שאוהב) שיני שום קלופות וחצויות

תבלינים:
2 כפות שטוחות אב' מרק
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
2 "סיבובים" של שמן זית (אני באופן אישי אוהבת קצת יותר)
פלפל שחור - לפי הטעם
מעט מלח

1/2 כוס פירורי פנקו (אפשר כמובן להמיר בפירורי לחם, אבל לפנקו יש את המרקם והקריספיות המיוחדת להם) - אותם מוסיפים בסוף!!

ההכנה:
בקערה גדולה - לערבב את הירקות ולצפות בתבלינים.
רק אח"כ להוסיף את פירורי הפנקו

לסדר בשכבה אחת בתבנית על נייר אפיה (יתכן שתצטרכו 2 תבניות.. שווה! השכבה האחת נותנת את כל הקריספיות!

מי שרוצה יכול לזרזף עוד מעט שמן זית ...

אופים בחום 180 מע' (בינוני-גבוה) כשעה לפחות.

אני שכחתי את התבנית לשעה ורבע... הרווחנו קריספיות משגעת :)
אבל כל תנור מתנהג אחרת.. פשוט לשים לב להוציא רק אחרי שהירקות קיבלו מעטה זהוב-שחום וקריספי.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- אורית(ה)27/11/2011 07:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מגש ירקות קריספיים בתנור ו--- אורית(ה) « הודעה נוכחית
27/11/2011 08:01
גלילות בצק גי’נגיג’יות ממולאות ו--- פלפלית  
27/11/2011 17:54
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - מוכנות לאפיה ו--- פלפלית  
27/11/2011 17:59
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - תקריב לפני אפיהו--- פלפלית  
27/11/2011 18:01
גלילות בצק גי'נגיג'יות ממולאות - תקריב - אחרי אפיהו--- פלפלית  
27/11/2011 18:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן