...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בשר ברוטב עגבניותו--- זהבה ש    25/11/2011 16:49

בשר טרי צלי כתף[ מס 5]
בצל ,
2 גזרים
ראש שום לחצות אותו ברוחב אין צורך לקלף
סלרי
כמה גרגירי פלפל אנגלי
2-3 עלי דפנה
כף חרדל
וכף פפריקה
ומים עד גובה הבשר

להוסיף את המרכיבים לסיר ולבשל כשעתיים
להוציא את הבשר לקירור ולמקרר לכמה שעות ולפרוס
ואת הנוזלים לזרוק .


לרוטב

6-7 שני שום כתושות
4-5 עגבניות מגורדות
4 כפות רסק עגבניות
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
פפריקה מרוקאית בצינצנת ולערבב ולתת לפפריקה לשקוע
ומעט סוכר

לטגן את השום קלות ולהוסיף את העגבניות המגורדות ולהמשיך לטגן כמה דקות להוסיף את רסק העגבניות וכף מהפפריקה וגם מעט מהשמן מבלי לערבב לפני את תערובת הפפריקה. כדי שהשמן האדום יצא בניפרד .
להמשיך להוסיף מעט מים ולבשל מכובה על אש קטנה מעט
להוסיף את פרוסות הבשר ולנענע מעט את הסיר כדי שהרוטב יכסה את הבשר ולהמשיך על אש קטנה , עד אשר הבשר רך מאוד.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ............ ו--- פלפלית25/11/2011 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כדורי בשר/עוף בתנור על מצע תפ"או--- אורית(ה)
25/11/2011 08:25
חצאי בטטות אפויות ו--- אורית(ה)  
25/11/2011 10:42
גוז'גיז'ה - מאפה בוכרי ו--- אורית(ה)  
25/11/2011 11:00
בשר ברוטב עגבניותו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
25/11/2011 16:49
גוז’ גיז’ה - מאפה בוכרי ללא שמריםו--- גילה
26/11/2011 13:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן