...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטרמה מירך הודיה + שלבי הכנהו--- פלפלית   24/11/2011 17:25

בתמונה הנתח המוכן.

1 נתח ירך הודיה - בשלמותו [בלי העצם] לבקש מהקצב
להוציא אותו מבלי לחתוך/לחצות, את הנתח.

מרינדת תיבול לפי בחירה - יש במאגר הרבה מתכונים למרינדות
אפשר להעזר בהן ולבחור לפי טעם אישי. יש להתאים כמויות
לפי לגודל הנתח.

אוסף מתכונים - מרינדות לעוף ובשר

המרינדה ממנה הכנתי להשריית נתח במשקל של 1.350 גרם

4 כפות קונפ' מישמש
4 כפות רוטב הוֹיסֶן - סוֹס
{ או במקומו - 4 כפות ריבת פובידל + 2 כפות סויה] לערבב היטב.
כ 7-8 שיני שום פרוסות]
1 כפית גדושה א. מרק עוף + 3/4 כוס מים
6-7 ענפי כוסברה קצוצה
מעט מאוד פלפל קיינה גרוס [לא חובה]

ההכנה

מכניסים את הנתח למישרה המעורבב היטב,
רצוי בכלי שיכיל אותו בנוחות עם מכסה תואם.
מעבירים למקרר ל 24 שעות. הופכים פעם אחת במשך זמן ההשריה.

הצליה

מוציאים את הנתח, מנגבים היטב.[שומרים קצת מנוזלי המישרה - להמשך]
מגלגלים אותו לגליל וקושרים בעזרת חוט כותנה.
מחממים את התנור לחום 160 מעלות. [אני אפיתי בטורבו]
מניחים בתנור, לפי סדר זה
תבנית מצופה בנייר כסף,
עליה הגבהה של רשת
ועל הרשת מניחים את הנתח המגולגל

נוזלי הצליה/אפיה יטפטפו על נייר הכסף ויחסכו נקיון מרובה.

אופים כשעה ורבע [1.25 ] במהלך הצליה/אפוה מורחים [ בעזרת מברשת סיליקון / אחרת, פעם פעמיים את הנתח, עם נוזלי ההשריה
ןמסובבים את הנתח חצי סיבוב.

עם סיום הצליה/אפיה, משאירים את הנתח בתנור לעוד כחצי שעה -
כשהתנור כבוי.

חשוב לבקש ולוודא שהנתח של הודיה ולא של הודו.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..................ו--- אורית(ה)24/11/2011 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סלט פלפלים צהובים חמוץ-מתוק / רות סירקיס ו--- meytal~  
24/11/2011 13:22
שטרודלו--- הדר
24/11/2011 13:30
פסטרמה מירך הודיה + שלבי הכנהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/11/2011 17:25
פסטרמה מירך הודיה - השריה ל 24 שעות במרינדהו--- פלפלית  
24/11/2011 17:29
פסטרמה מירך הודיה - גילגול הנתח, אחרי קשירה ו--- פלפלית  
24/11/2011 17:34
פסטרמה מירך הודיה - מוכנה, תעבור לקרור .לא כדאי ו--- פלפלית  
24/11/2011 17:41
פסטרמה מירך הודיה - מראה החתךו--- פלפלית  
26/11/2011 16:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן