...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט פלפלים צהובים חמוץ-מתוק / רות סירקיס ו--- meytal~   24/11/2011 13:22

סלט פלפלים צהובים חמוץ-מתוק / רות סירקיס

ניתן להכין את הסלט גם מתערובת של פלפלים בכמה צבעים...

המצרכים:
4 פלפלים צהובים יפים
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
1 כף סוכר
1כפית עלי אורגנו קצוצים,טריים או מיובשים
מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:
1-חותכים את הפלפלים לאורכם,ומסלקים גרעינים,וחלקים לבנים.
חותכים לרצועות דקות למדי.

2-מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפלפלים על אש בינונית,
במשך 2-3 דקות. מערבבים עד שהם מכוסים כולם בשמן.

3-מכסים את המחבת,מקטינים את החום ומאדים עוד 10 דק' עד שהפלפלים מתרככים,אך עדיין שומרים על פריכות מה.
מערבבים מדי פעם כדי שלא ישחימו.

4-מוסיפים את החומץ והסוכר,ומבשלים עוד 2 דק'.

5-מעבירים לקערה,זורים מלמעלה את האורגנו,ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

-מגישים פושר/קר.

המלצות שלי:
-מתקבלת כמות קטנה יחסית,אז כדאי להכפל כמויות.
-ניתן לזרות עוד מעט סוכר,בהתאם לטעם האישי.
-בתמונה של הספר,השתמשו בפלפל שחור גרוס,ועלים שלמים בהגשה.
וזה מאד יפה! [אני השתמשתי כמובן באורגנו מיובש..]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..................ו--- אורית(ה)24/11/2011 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סלט פלפלים צהובים חמוץ-מתוק / רות סירקיס ו--- meytal~   « הודעה נוכחית
24/11/2011 13:22
שטרודלו--- הדר
24/11/2011 13:30
פסטרמה מירך הודיה + שלבי הכנהו--- פלפלית  
24/11/2011 17:25
פסטרמה מירך הודיה - השריה ל 24 שעות במרינדהו--- פלפלית  
24/11/2011 17:29
פסטרמה מירך הודיה - גילגול הנתח, אחרי קשירה ו--- פלפלית  
24/11/2011 17:34
פסטרמה מירך הודיה - מוכנה, תעבור לקרור .לא כדאי ו--- פלפלית  
24/11/2011 17:41
פסטרמה מירך הודיה - מראה החתךו--- פלפלית  
26/11/2011 16:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן