...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עגבניות ממולאות אורז, עלי גפן ונענעו--- מרילין   22/11/2011 13:40

המתכון קל מאוד לביצוע והתוצאה ממש נהדרת: גם המילוי וגם העגבניות ימוצלחים במיוחד. אנחנו נהננו מהן לצד צלי בשר בערב שבת, אבל אפשר גם להגיש לצד מני יוגורטים וגבינות.
~
את עלי הגפן אני קונה בצנצנת ושוטפת היטב לפני השימוש. עלי גפן מיותרים שומרים במקפיא לעוד סיבוב של עגבניות ממולאות. הערה אחרונה, חברתי חנה הכינה את העגבניות האלה כבר מספר פעמים, והיא סיפרה לי שעם אורז מלא זה גם כן יוצא נהדר, והכי הכי עם אורז מלא עגול.


מצרכים ל- 6 מנות


6 עגבניות גדולות
כוס אורז מבושל (אפשר אורז מלא)
4 שיני שום קצוצות
כוס עלי גפן קצוצים
כוס עלי נענע קצוצים
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
~
מעט שמן זית לזילוף




הכנה
חותכים את החלק העליון של העגבניות (הכובע) ושומרים בצד.
מרוקנים את תוכן העגבניות לתוך קערה בינונית, מוסיפים לקערה את שאר המצרכים (אורז, שום, עלי גפן, נענע שמן זית מלח ופלפל) מערבבים היטב וממלאים את העגבניות בתערובת האורז.
מסדרים את העגבניות בתבנית אפיה, מכסים אותן בכובע, מזליפים במעט שמן זית ואופים בלי כיסוי חצי שעה בחום בינוני (180 מעלות)



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- אורית(ה)22/11/2011 06:24

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חציל מאודה בסויה/אהרוניו--- הדר
22/11/2011 12:13
מרק תאילנדיו--- איה  
22/11/2011 12:43
מרק סיני חמוץ חריףו--- איה
22/11/2011 12:46
עגבניות ממולאות אורז, עלי גפן ונענעו--- מרילין   « הודעה נוכחית
22/11/2011 13:40
מוס שוקולד חלומי של לנוטרו--- מרילין  
22/11/2011 13:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן