...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שומשוםו--- שומית 17/11/2011 13:10


המצרכים:
2 כוסות שומשום מלא או רגיל (אני השתמשתי בשומשום מלא)
1 כוס גרעיני חמניות קלופים או גרעיני דלעת קלופים ללא מלח. טבעיים.
1 כוס שבבי שקדים לבנים לאפייה
1 כוס חמוציות ללא סוכר (אני השתמשתי בחמוציות מסוכרות ולא הוספתי סוכר המופיע במתכון)
1/2 כוס סוכר חום
2 חלבונים (הלבן של הביצה)

ההכנה:
לחמם התנור ל-200 מעלות חום. לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן מעט.
לערבב כל החומרים היטב ולהניח בצד כדי לגבש הכל ביחד למשך כ-10 דקות.
בעזרת 2 כפות ליצור עיגולים ולהוריד לתבנית.יש לשמור על מרווח בין העוגיות כדי שלא תדבקנה אחת לשניה. להכניס התבנית לתנור ולהוריד הטמפרטורה ל- 160 מעלות. למשתמשות בטורבו בתנור, האפייה אורכת כ-10 עד 15 דקות. ללא הטורבו .....עוד 5 דקות.לאפות עד השחמה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ........ ו--- פלפלית17/11/2011 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פיצה צ'יק צ'ק ללא גלוטן ו--- קושקוש
17/11/2011 10:24
עוגיות שומשוםו--- שומית « הודעה נוכחית
17/11/2011 13:10
כוסמת [קאשע בשפת המקור] תוספת חמהו--- פלפלית  
17/11/2011 14:11
כוסמת - לפני ערבוב עם הבצל - כדאי להגדיל תמונותו--- פלפלית  
17/11/2011 14:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן