...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת בשר וכבד ו--- אורית(ה)   16/11/2011 17:45

מתכון עצמי

חב' בצק פילאס, מספיקה ל4 עד 5 רולדות

המילוי:
2 בצלים גדולים
500 גר' בשר בקר (הפעם השתמשתי בבשר עוף והודו אדום טחונים)
4 כבדי עוף
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
מלח/פלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
לקצוץ את הבצלים ולטגן עד הזהבה
להוסיף את הבשר ולטגן תוך ערבוב קל עד תערובת פירורית.
להסיר מהאש.
לצלות או לטגן את הכבדים במחבת נפרדת. לגרד על פומפיה או למעוך ולהוסיפם לבשר.
להוסיף ביצה, פירורי לחם ותבלינים.

למלא את הרולדות, ולמרוח בחלמון טרוף, לפזר שומשום מעל.
לאפות בין 45 ל 50 דק' בחום בינוני גבוה (180 מע')
עד הזהבה יפה של המאפים.

ניתן להקפאה וחימום חוזר בתנור.

נהדר להגשה עם רוטב טחינה/פטריות ו...קערת חמוצים ליד


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ........... ו--- פלפלית16/11/2011 07:53

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק עדשים חורפיו--- פלפלית  
16/11/2011 10:39
מרק פריקי - היא חיטה ירוקה מעושנתו--- פלפלית  
16/11/2011 10:44
רולדת בשר וכבד ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
16/11/2011 17:45
פוקצ'ה עם בשרו--- אוםציון  
16/11/2011 22:55
הבצק מתוך הספר "על הלחם לבדו" (סמדר זורע-ברמק)ו--- אוםציון
16/11/2011 22:57
כמה זמן צריך לאפות את הפוקצ'ה ובאיזה חום?ו--- anabelyg
28/4/2013 05:26
ירקות בתנורו--- אוםציון  
16/11/2011 22:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן