...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טבעות צ'יפס אפוי ו--- אורית(ה)   14/11/2011 18:49


~ קולפים 5 תפ"א
~ חותכים לפרוסות לא מאד דקות
~ מחוררים במרכזן בעזרת מרוקן תפוחי עץ (שומרים את העיגולים)
~ מכניסים את התפ"א + העיגולים לסיר עם מים רותחים ומעט מלח ומבשלים 5 דק'. שישארו קשים מעט, אחרת יתפרקו בהמשך התהליך.

~ מסננים מהמים ומצננים.
~ מערבבים את התפ"א בקערה עם:
1 כף אב' מרק בצל
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת שום
4 כפות שמן זית (או קנולה)
מלח/פלפל לפי הטעם

~ מוסיפים 4 כפות פירורי לחם או פנקו, שיצפו היטב את התפ"א המתובלים.
~ מסדרים בשכבה אחת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה . ואופים בחום בינוני גבוהה כ- 45 דק'. או עד שהפרוסות מזהיבות מאוד והתחתית הופכת לקריספית.

הרעיון לקוח מניקי.ב.
התיבול שלי.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ....... ו--- פלפלית14/11/2011 06:49

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק שעועית [כפי שאני מכינה]ו--- פלפלית  
14/11/2011 09:56
טבעות צ'יפס אפוי ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
14/11/2011 18:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן