...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק שעועית [כפי שאני מכינה]ו--- פלפלית   14/11/2011 09:56

המתכון מתאים ל 8-10 מנות

250 גרם שעועית [את השעועית אחרי ההשריה -אני מרתיחה
שוטפת אותה ואת הסיר [מהקצף] ושוב חוזרת על הפעולה
זה מקטין משמעותית תופעות נילוות.

3 גזרים פרוסים לפרוסות
2 פרסה - [החלק הלבן] פרוסה לפרוסות
1 בצל פרוס לפרוסות
שיניים קלופות של ראש שום
5-7 נתחים של בשר בקר עם/על עצם
שורש סלרי חתוך לקוביות
שורש פטר' " "
תפו"א קטנים או גדולים חתוכים לקוביות גדולות
קופ' קטנטנה רסק עגבניות
שליש כוס גריסי פנינה שטופים היטב
קוביה דלעת[ כ 250 גרם] חתוכה לפרוסות/קוביות.
מלח
פפריקה מתוקה [חריפה אופ']
כף גדושה א. מרק עוף

מתחילים בבישול

מעט שמן בסיר
מזהיבים קלות את הבצל והפרסה,
מוסיפים לדקה שתיים את שיני השום
מסדרים על התחתית, את הבשר תוך הזזת הבצל הפרסה ושיני השום הצידה או מעל הבשר, לחריכה קלה משני הצדדים.
מוסיפים את הירקות כולם .... ומערבבים.
מכסים במכסה ... מנמיכים להבה ומאדים את כל התכולה
כ 10 דקות.

מוסיפים נוזלים ותיבול .. מגבירים להבה ומביאים לרתיחה.
אחרי רתיחה, מנמיכים שוב להבה, מבשלים שעה,
טועמים בלי לבלוע ... ומתקנים תיבול.

ומעבירים לתנור - בחום של 120 מעלות כ -10 - 8 שעות.
{אם רוצים נדודי שינה ... מכניסים לתנור ב 21.00 עד הבוקר]






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ....... ו--- פלפלית14/11/2011 06:49

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק שעועית [כפי שאני מכינה]ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
14/11/2011 09:56
טבעות צ'יפס אפוי ו--- אורית(ה)  
14/11/2011 18:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן