...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בשר עם כרוביתו--- זהבה ש    11/11/2011 14:31

בשר שריר חתוך לפרוסות
פרחי כרובית מופרדים
כמה שני שום
פפריקה מתוקה בנדיבות מעורבבת עם שמן
כורכום , מלח , אבקת מרק עוף ופלפל שחור


בסיר רחב להוסיף את הבשר והשום , כורכום , אבקת מרק עוף ופלפל שחור
ומים עד גובה הבשר
ולבשל עד אשר הבשר מתרכך בסיר מכוסה ועל אש קטנה.
לפני שמתחילים לבשל להכין את תערובת השמן והפפריקה . כדי שהפפריקה תישקע והשמן יהפוך אדום.
כאשר הבשר מבושל להוסיף את השמן האדום לא לערבב את השמן האדום עם הפפריקה שוב
אלה להוסיף קודם את השמן האדום ואז עם כף להוסיף מעט מהפפריקה ששקעה.

ולהכניס את הכרובית ולבשל עד אשר הכרובית מבושלת מספיק. כמובן על אש קטנה ומדי פעם להטות את הסיר ולקחת מהרוטב ולהרטיב את הכרובית.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ........ ו--- פלפלית11/11/2011 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חלה מתוקה לשבת ו--- אורית(ה)  
11/11/2011 09:38
מרק תפוחי אדמהו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:10
מדיאס [סירות קישואים]ו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:22
בשר עם כרוביתו--- זהבה ש
11/11/2011 14:22
בשר עם כרוביתו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
11/11/2011 14:31
קציצות בטעם טחול ממולאו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן