...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק תפוחי אדמהו--- זהבה ש    11/11/2011 14:10


עצמות בקר
כמה חתיכות בשר שחתוכות לפיסות קטנות[ לא חובה]
כמה גבעולי סלרי ועלים
כוסברה קצוצה
6-7 תפוחי אדמה [ תלוי גודל הסיר , כדיי שיצא סמיך]
בצל קצוץ
כורכום , פלפל שחור, אבקת מרק עוף ומלח

אופן ההכנה

לטגן בצל מעט להוסיף עצמות ובשר ולהמשיך לטגן.
להוסיף את הסלרי ולאדות מעט ואז להוסיף את הכוסברה ות תפוחי האדמה לקוביות גדולות
לכסות את הסיר ועל אש קטנה ומידי פעם להקפיץ את הירקות
כאשר מספיק מרוכך להוסיף מים ותבלינים.
כאשר תפוחי האדמה ממש רכים להוציא ולמעוך ולהחזיר לסיר.
לערבב ולהשאיר על אש קטנה ומדי פעם לערבב כדי שלא ידבק בתחתית.
ולבשל עד אשר הבשר מבושל.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ........ ו--- פלפלית11/11/2011 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חלה מתוקה לשבת ו--- אורית(ה)  
11/11/2011 09:38
מרק תפוחי אדמהו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
11/11/2011 14:10
מדיאס [סירות קישואים]ו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:22
בשר עם כרוביתו--- זהבה ש
11/11/2011 14:22
בשר עם כרוביתו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:31
קציצות בטעם טחול ממולאו--- זהבה ש   
11/11/2011 14:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן