...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כופתאות סולת הונגריה Dara Gombóc - או ו--- פלפלית   3/11/2011 13:12

Dara Galuska השם המדוייק באדיבות שמני.
בתמונה, חתך של כופתאה

מתכון שקיבלתי מחברה

המצרכים - מתיחסים לכמות של 10 כופתאות, בינוניות -
להכנת יותר כופתאות - יש להגדיל כמויות בהתאם.

חצי כוס ועוד כף גדושה של סולת
1 ביצה בגודל XL
מלח או / א. מרק / פלפל לבן
כף גדושה של מרגרינה מומסת
כפית פטר' יבשה / טריה קצוצה דק מאוד/קוביה קפואה

מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה,
מכסים ושומרים במקרר - רצוי לכמה שעות טובות.
*** [אני השארתי לילה]

ממלאים כף בתערובת, מגלגלים עם ידיים משומנות, לכדור
ובעדינות, מכניסים לסיר המרק לבישול של כ 10 דקות,
לפני סיום הבישול של המרק.

**** בישלתי אותן בנפרד, במים עם א.מרק עוף.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום חמישי .............. ו--- פלפלית3/11/2011 07:18

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חזה מוקפץ עם ירקותו--- קושקוש
3/11/2011 12:10
אורז עם בשר טחון ובהרטו--- זהבה ש   
3/11/2011 12:58
כופתאות סולת הונגריה Dara Gombóc - או ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
3/11/2011 13:12
כופתאות סולת - מהמטבח ההונגרי - בסיום הבישול ו--- פלפלית  
3/11/2011 13:14
תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף ישראל אהרוניו--- זהבה ש
4/11/2011 06:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן