...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז עם בשר טחון ובהרטו--- זהבה ש    3/11/2011 12:58

אורז עם בשר טחון ובהרט מתכון : דנה אלמוסני

המצרכים:
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים דק
2-3 גזרים מגורדים גס
500 גרם בשר בקר טחון (אפשר לבקש מהקצב להוסיף לו מעט שומן כבש)
2 כוסות אורז פרסי (אפשר גם בסמטי)
3 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמיר קצוץ (לא חובה)
כפית בהרט
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את הגזר לדקה נוספת.

2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב כך שלא יהיו גושים והבשר יהיה מפורר. מטגנים כ-3 דקות נוספות.

3. מוסיפים את האורז והשום, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.

4. מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומוסיפים 2.5-3 כוסות מים חמים.

5. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אחרי שסוגרים את האש משאירים את המכסה סגור עוד כ-10 דקות.

* מי שלא אוהב בקר טחון יכול להחליף אותו בעוף טחון.

הערות
להוסיף את שומן הכבש מוסיף המון.אני [זהבה] הוספתי

הכנתי וצילמתי[זהבה]


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום חמישי .............. ו--- פלפלית3/11/2011 07:18

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חזה מוקפץ עם ירקותו--- קושקוש
3/11/2011 12:10
אורז עם בשר טחון ובהרטו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
3/11/2011 12:58
כופתאות סולת הונגריה Dara Gombóc - או ו--- פלפלית  
3/11/2011 13:12
כופתאות סולת - מהמטבח ההונגרי - בסיום הבישול ו--- פלפלית  
3/11/2011 13:14
תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף ישראל אהרוניו--- זהבה ש
4/11/2011 06:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן