...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה מוקפץ עם ירקותו--- קושקוש 3/11/2011 12:10

שילוב של מספר מתכונים.

חומרים
1 קג חזה עוף
2 קישואים
4 גזר
1 בצל
2 שיני שום כתושות
1 פלפל חריך פרוז לפרוסות דקות

רוטב לסיום הבישול:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי
פלפל גרוס
כף פפריקה
רבע כפית זנגוויל

משרה לעוף:
4 כפות רוטב סויה
3 כפות סילאן (או דבש)
2 שיני שום קצוצות
מעט ג'ינג'ר (אפשר לוותר)

ההכנה:
פורסים את העוף לרצועות ברוחב כ2 סמ
ומניחים במשרה

בינתיים - את הירקות פורסים לרצועות דקות (לאורך) אני עושה עם הקולפן. ואת הבצל - פרוסות לאורך.
מחממים שמן במחבת ובו שיני שום כתושות מוסיפים את הבצל וכל הירקות ומערבבים עד שהם מתחילים להתרכך
מוסיפים את העוף ומטגנים כ6 דקות
מוסיפים את חומרי הרוטב לתיבול
מערבבים היטב - וממשיכים בישול עוד כ10 דקות

יוצא מדהים!!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום חמישי .............. ו--- פלפלית3/11/2011 07:18

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חזה מוקפץ עם ירקותו--- קושקוש « הודעה נוכחית
3/11/2011 12:10
אורז עם בשר טחון ובהרטו--- זהבה ש   
3/11/2011 12:58
כופתאות סולת הונגריה Dara Gombóc - או ו--- פלפלית  
3/11/2011 13:12
כופתאות סולת - מהמטבח ההונגרי - בסיום הבישול ו--- פלפלית  
3/11/2011 13:14
תבשיל פתיתים עם ירקות ועוף ישראל אהרוניו--- זהבה ש
4/11/2011 06:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן