...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה בקר בפטריות ובקרו--- maryline   28/10/2011 09:26

מתכון במקור של אביגיל מייזליק אצלי עם מספר שינויים


מצרכים למשרה
נתח (בערך קילו) חזה בקר (מספר 3) אני השתמשתי בנתח טרי בוואקום
2 כוסות יין אדום יבש
1 בצל פרוס
2 עלי דפנה
1 כפית גרירי פלפל אנגלי
~
למלית
שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים
1 קופסה של שימורי פטריות
חופן עלי מרווה קצוצים
מלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה

הכנה
מערבבים את היין הבצל עלי הדפנה והפלפל האנגלי ומשרים בו את הבשר לילה שלם או עד 24 שעות, מסובבים את הבשר מדי פעם.
מטגנים את הבצל של המלית, מוספים את הפטריות את המרווה והתיבול ומקררים
מוציאים את הנתח מהמשרה, ממלאים אותו במלית וסוגרים
שמים את הנתח הממולא בתבנית אפיה, יוצקים את המשרה סביב (עם הבצלים), מכסים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בין 3- 4 שעות, עד שהבשר רך. מרטיבים את הבשר מדי פעם.
נותנים לנתח להתקרר מעט לפני שפורסים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ......... ו--- פלפלית28/10/2011 07:10

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חזה בקר בפטריות ובקרו--- maryline   « הודעה נוכחית
28/10/2011 09:26
חזה בקר בפטריות ומרווה, שלב המילויו--- maryline  
28/10/2011 09:29
חזה בקר ופטריות ומרווה, מקפלים את הנתחו--- maryline  
28/10/2011 09:33
חזה בקר בפטריות ומרווה - קושרים אותו ומבניסים ו--- maryline  
28/10/2011 09:34
חזה בקר בפטריות ומרווה - הנתח רך ועסיסיו--- maryline  
28/10/2011 09:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן