...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - עצמיו--- פלפלית   5/9/2011 08:39


בתמונה הרולדה המוכנה - לפני פריסה

רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - עצמי

****את מצרכי המילוי והציפוי יש להכין מראש

המצרכים למילוי

סלט כבד קצוץ שהוכן מראש
לרולדה אחת - סלט כבד מ 300 גרם כבדי עוף נטו [ללא התוספות]
ביצים קשות /בצל מטוגן

מחית פרי יער / קונפ' פרי מתובלת / ריבת בצל
כמות של כ 450 מ"ל.

השתמשתי בקונפ' מישמש מתובלת
בשום כתוש, ג'ינג'ר ומעט תמצית סויה

את התוספת המתוקה, יש להכניס לשקית זיפּ '
ולהקפיא בצורת גליל, באורך מקביל לאורך של הרולדה.
* הסבר בתמונות מצורף.

לציפוי הרולדה - כמה אופציות

מיונז/כמויונז - מתובל
בצל מטוגן
רוטב חזרת לבנה/אדומה

המצרכים לרולדה

4 ביצים - גודל XL
קורט [1/8 כפית מלח]
1/3 כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח + כף שמנמנה
2 כפות קורנפלור [לא מחוקות ולא עמוסות עם "פירמידה"]
3 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה טחונה גס
1 כף פטר' יבשה

לאפיה
תבנית תנור מצופה בנייר אפיה.

הכנה הרולדה

להקציף 4 ביצים חלבונים וחלמונים ביחד, עם קורט מלח
[הביצים חייבות להיות בטמפ' הבית]
כשהקצף נראה בבירור, מוסיפים בזרזוף איטי את הסוכר.
ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה ויציבה.

מוסיפים את כל שאר המצרכים, ומערבבים בתנועות קיפול
לתערובת אחידה.

משטחים את מסת הבצק, על תבנית מצופה בנייר אפיה,
מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך
8- 10 דקות.

מוציאים את התבנית, מניחים מעל הבצק האפוי דף נייר אפיה נוסף, הופכים את התבנית עם שני ניירות האפיה [עליון ותחתון]
על מגבת / חיתול בד. מרימים את התבנית ומשאירים רק את המאפה, מגלגלים את הבצק עם שני דפי נייר אפיה - על המגבת/חיתול הבד
ואת הגלילה עוטפים במגבת / חיתול בד ומשאירים להתקרר מעט.

התמונות שבהמשך, יבהירו את הפעולה.

המילוי
מסירים את המגבת, מסירים בעדינות, תוך פתיחת הגלגול של העלה האפוי,את דף נייר האפיה העליון - ושומרים אותו.

את גלילת התוספת המתוקה מניחים על קצה הבצק מהצד שנתחיל לגלגל את הרולדה,
את הכבד הקצוץ, מורחים בצורה שווה על כל העלה האפוי.

תוך כדי גילגול, מסירים את דף נייר האפיה עליו נאפתה הרולדה.
עוטפים ומגלגלים שוב את הרולדה עם המילוי, עם הדף השמור.

מניחים את הרולדה על מגש, ומעבירים לקרור ומיצוק.

את מריחת הציפוי עושים זמן מה לפני הפריסה וההגשה.










לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית5/9/2011 08:39


בתמונה הרולדה המוכנה - לפני פריסה

רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - עצמי

****את מצרכי המילוי והציפוי יש להכין מראש

המצרכים למילוי

סלט כבד קצוץ שהוכן מראש
לרולדה אחת - סלט כבד מ 300 גרם כבדי עוף נטו [ללא התוספות]
ביצים קשות /בצל מטוגן

מחית פרי יער / קונפ' פרי מתובלת / ריבת בצל
כמות של כ 450 מ"ל.

השתמשתי בקונפ' מישמש מתובלת
בשום כתוש, ג'ינג'ר ומעט תמצית סויה

את התוספת המתוקה, יש להכניס לשקית זיפּ '
ולהקפיא בצורת גליל, באורך מקביל לאורך של הרולדה.
* הסבר בתמונות מצורף.

לציפוי הרולדה - כמה אופציות

מיונז/כמויונז - מתובל
בצל מטוגן
רוטב חזרת לבנה/אדומה

המצרכים לרולדה

4 ביצים - גודל XL
קורט [1/8 כפית מלח]
1/3 כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח + כף שמנמנה
2 כפות קורנפלור [לא מחוקות ולא עמוסות עם "פירמידה"]
3 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה טחונה גס
1 כף פטר' יבשה

לאפיה
תבנית תנור מצופה בנייר אפיה.

הכנה הרולדה

להקציף 4 ביצים חלבונים וחלמונים ביחד, עם קורט מלח
[הביצים חייבות להיות בטמפ' הבית]
כשהקצף נראה בבירור, מוסיפים בזרזוף איטי את הסוכר.
ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה ויציבה.

מוסיפים את כל שאר המצרכים, ומערבבים בתנועות קיפול
לתערובת אחידה.

משטחים את מסת הבצק, על תבנית מצופה בנייר אפיה,
מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך
8- 10 דקות.

מוציאים את התבנית, מניחים מעל הבצק האפוי דף נייר אפיה נוסף, הופכים את התבנית עם שני ניירות האפיה [עליון ותחתון]
על מגבת / חיתול בד. מרימים את התבנית ומשאירים רק את המאפה, מגלגלים את הבצק עם שני דפי נייר אפיה - על המגבת/חיתול הבד
ואת הגלילה עוטפים במגבת / חיתול בד ומשאירים להתקרר מעט.

התמונות שבהמשך, יבהירו את הפעולה.

המילוי
מסירים את המגבת, מסירים בעדינות, תוך פתיחת הגלגול של העלה האפוי,את דף נייר האפיה העליון - ושומרים אותו.

את גלילת התוספת המתוקה מניחים על קצה הבצק מהצד שנתחיל לגלגל את הרולדה,
את הכבד הקצוץ, מורחים בצורה שווה על כל העלה האפוי.

תוך כדי גילגול, מסירים את דף נייר האפיה עליו נאפתה הרולדה.
עוטפים ומגלגלים שוב את הרולדה עם המילוי, עם הדף השמור.

מניחים את הרולדה על מגש, ומעבירים לקרור ומיצוק.

את מריחת הציפוי עושים זמן מה לפני הפריסה וההגשה.










לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוד יותר קרוב - רולדה לפני פריסהו--- פלפלית  
5/9/2011 08:41
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - פרוסה בהגשהו--- פלפלית  
5/9/2011 08:44
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ'- גלילת קונפ'ו--- פלפלית  
5/9/2011 08:47
גלילת קונפ' אחרי הקפאה - תקריבו--- פלפלית  
5/9/2011 08:48
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - העלה האפויו--- פלפלית  
5/9/2011 08:51
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - מוכנה לגילגולו--- פלפלית  
5/9/2011 08:54
רולדה במילוי כבד קצוץ ומחית קונפ' - עטופה ו--- פלפלית  
5/9/2011 08:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן