...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה נפלאה עם שוקולד לבן ופירוריםו--- פלפלית   4/9/2011 16:11



עוגת גבינה נפלאה עם שוקולד לבן ופירורים - פירגה
בכוכביות - שנוי פעוט שלי - פלפלית

בעוגה יש פירורי שוקולד לבן והיא מצופה בקצת פירורים זהובים
ההכנה מהירה כי אין הקצפות ואין כלים מיותרים.

שמים בקערה:

150 גרם חמאה * [מרוככת]
3/4 1 כוסות קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפיה
4 כפות אבקת סוכר
ביצה
ללוש בצק כדורי וגמיש
אם רך מדי להוסיף קצת קמח
להפריש 1/2 כוס [מהבצק] לפירורים והיתר לשטח בתבנית בינונית עגולה או מרובעת

באותה קערה בלי לשטוף שמים:

750 גרם גבינה לבנה 9%
1 מיכל שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
כף מלאה קמח אפשר תופח או רגיל
3 ביצים גדולות XL
1/4 1 כוסות סוכר
100 גרם שוקולד לבן מרוסק לפירורים גסים
לערבב עם כף
לשטח על הבצק
לגרר גס פירורים מהבצק שנשאר ןלפזר מעל מסת הגבינה

* הוספתי לבלילת הגבינה - 1 כפית א. אפיה - פלפלית
* אפיתי בתבנית 28

לחמם תנור מראש. לאפות הכל ביחד בחום 175 כ-45 דקות
(גם אם הגבינה לא יציבה לגמרי זה בסדר,היא תתייצב במקרר)

במידה והתנור שלכם לא חדש ולא אופה יסודי, עדיף לכם לאפות קודם את הבצק כ-20 דקות ואז לצקת את הגבינה ולפזר את הפירורים

לצנן את העוגה ולשמור במקרר.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..............ו--- איה4/9/2011 06:56
תאנים במלית גבינות עזיםו--- הדר
4/9/2011 08:37
עוגת גבינה נפלאה עם שוקולד לבן ופירוריםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
4/9/2011 16:11
עוגת גבינה נפלאה עם שוקולד לבן ופירורים - תקריבו--- פלפלית  
4/9/2011 16:14



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן