...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בורגול עם תחתית תפו"א בגירסה פרסית ו--- יפנית   28/8/2011 15:20

3 כוסות בורגול
2 תפו"א בינוניים פרוסים בעובי של 1 ס"מ +- (פרסתי גם בטטה).
כורכום
כמון
מלח,פלפל שחור


להרתיח מים בסיר גדול (הוספתי ציר עוף) + מלח.
לשטוף את את הבורגול היטב, לסנן ולהעביר לסיר המים הרותחים עם ציר העוף.
לבשל 5 דקות, לסנן.

לחמם 3-4 כפות שמן בסיר, להוסיף חצי כפית כורכום וחצי כפית כמון.
להניח פרוסות תפו"א בתחתית הסיר ולטגן כמה דקות משני צדדים.
להוסיף את הבורגול המסונן מעל פרוסות התפוח אדמה.
לכסות עם מגבת מטבח נקיה מתחת למכסה.
לבשל על אש קטנה 35-30 דקות.
להפוך את הסיר על צלחת הגשה גדולה.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/29720867.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/29720880.JPG


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...............ו--- אורית(ה)28/8/2011 07:08

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת יום א’ו--- אימוש
28/8/2011 10:47
בורגול עם תחתית תפו"א בגירסה פרסית ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
28/8/2011 15:20
רולדת עגבניות וגבינות מתובלות ו--- מרילין40  
28/8/2011 15:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן