...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפה שמרים במילוי גבינותו--- יפנית   23/8/2011 11:37

בצק לפיצה במילוי גבינת חמד + גבינת טוב טעם.

אתמול הכנתי בצק לפיצה ולא יצא לי לאפות.
איפסנתי במקרר עד הבוקר.
מאחר ורציתי להשתמש בגבינות שהיו במקרר מחשש לפג תוקף, החלטתי לשנות למאפים האלה.

700 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים
1 כף סוכר
11/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
2-13/4 כוס מים (כוס מידה 250 מ"ל)

מילוי:
11/2 חבילה גבינת חמד
1 חבילה גבינת טוב טעם
(לגרד גבינה ולהוסיף טוב טעם).

ללוש היטב לבצק (את המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח).

התפחה עד להכפלת הנפח (כאמור, הבצק תפח גם לילה במקרר).

חילקתי ל-10 כדורים שווים.
מילאתי כל כדור ב-2 כפות גדושות גבינה וסגרתי מלמטה שוב לכדור.
את הכדור שיטחתי עם היד לצורת פיתה.

התפחה בתבנית עם נייר אפייה, מריחת ביצה ופיזור של שומשום או קצח.

אפיתי בחום גבוה מאוד (אצלי 275 מעלות) בשלב התחתון של התנור עד
השחמה.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/29717172.JPG


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- אורית(ה)23/8/2011 06:59

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם חלבה לכל עוגהו--- גדולה  
23/8/2011 09:48
מאפה שמרים במילוי גבינותו--- יפנית   « הודעה נוכחית
23/8/2011 11:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן