...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק חרירהו--- טליון   10/8/2011 15:34

זה המרק שאני מכינה באופן קבוע במוצאי תשעה באב...טעים,משביע ומנחם...(בנתיים...)

לטגן בסיר גדול 2-3 בצלים גדולים במעט שמן
להוסיף חב' של סלרי (גבעולים + עלים קצוצים דק) ולערבב היטב
להוסיף: קופסא של עגבניות מרוסקות (או לרסק 4-5 עגבניות בשלות)
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס גרגירי חומוס שהושרו לילה קודם (אני משתמשת בקפואים של סנפרוסט או כאלה שמחזיקה מושרים כבר,במקפיא)
15-17 כוסות מים

לבשל כשעתיים

אחרי שעתיים להוסיף:
1/2 כוס מיץ לימון
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
צרור גדול של כוסברה קצוצה
3-4 כפות קמח מעורבב היטב במים קרים (שלא יהיו גושים)
1 כוס אטריות דקות
תבלינים(מלח+פלפל+כורכום)

ולבשל עוד כחצי שעה.

מקור: צירוף של מס' מתכונים ישנים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ......... ו--- פלפלית10/8/2011 07:04

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
שבלולי פיצהו--- הדר  
10/8/2011 12:33
מרק חרירהו--- טליון   « הודעה נוכחית
10/8/2011 15:34
בייגלה ו--- גלית1
10/8/2011 16:00
כבדים בסילאן ופירהו--- גלית1
10/8/2011 16:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן