...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - עצמיו--- פלפלית   8/8/2011 07:29


בתמונה - מנה בהגשה
המצרכים , מתיחסים לכמות שהכנתי,
ניתן להקטין או להגדיל את הכמות בהתאם למספר המנות.

תהליך ההכנה בתמונות - בהמשך.

המצרכים ל 8 מנות

3 חצילי בלאדי גדולים פרוסים לפרוסות אורך - ככריכים.
לזרות מלח ולהשאיר במסננת להגרת נוזלים - לכמה שעות.

המצרכים למילוי

1/2 קילו גבינה לבנה
[רצוי גבינה יבשה - טוב טעם, או גבינה 9% מנוקזת בחיתול בד, לכמה שעות.]
גבינת עיזים חצי קשה, מגוררת גס.
1 ביצה + 1 חלמון
2 כפות קמח
עשבי תיבול, קצוצים.
פרוסות עגבניה - חלוטה וקלופה [מ 3 עגבניות]
קוביות קטנטנות מ 1 פלפל קלוי וקלוף.

לציפוי לפני אפיה

פרורי לחם מתובלים
פרוסות עגבניה חלוטה מ 4 עגבניות
תרסיס שמן

למזיגה אחרי האפיה

כ 2/3 כוס רסק מעגבניות טריות
גבינה צהובה מגוררת

תבנית אפיה גדולה מצופה בנייר אפיה

ההכנה

ממלאים את כריך החצילים בתערובת הגבינות,
מרססים כל כריך בתרסיס שמן,
טובלים בתערובת הפירורים, מניחים על נייר האפיה בתבנית.
מניחים מעל פרוסת עגבניה חלוטה.

מעבירים לאפיה בתנור שחומם מראש,
לחום גבוה, עד הזהבה קלה.

מנמיכים את חום התנור ל 160 מעלות, מכסים את התבנית ואופים
כשעה.

מייד עם סיום האפיה וכיבוי התנור, מפזרים
רסק עגבניות טרי וגבינה צהובה מגוררת.









לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............. ו--- פלפלית8/8/2011 06:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
8/8/2011 07:29
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - חתך מנה ו--- פלפלית  
8/8/2011 07:31
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - לפני אפיהו--- פלפלית  
8/8/2011 07:33
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות לפני - תקריבו--- פלפלית  
8/8/2011 07:36
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - אחרי אפיהו--- פלפלית  
8/8/2011 07:39
חצילים אפויים, במילוי גבינות וירקות - אחרי הוספת ו--- פלפלית  
8/8/2011 07:44
סלט חומוס משובחו--- גדולה
8/8/2011 07:34
פסטה בעשבי תיבולו--- אסיה
8/8/2011 12:03
פסטה באגוזים (סגנון הונגרי או רומני)ו--- אסיה
8/8/2011 12:12
ברוסית זה נקראה" בלשי לאצלנים" בת שלי אמרה ו--- מאריאנה
8/8/2011 12:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן