...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עגבניות מיובשות/לחות ו--- יפנית   3/8/2011 17:30

עגבניות מיובשות : מתכון של חומוסון

חוצים עגבניות ,רצוי עגבניות שנקראות "עגבניות טעם" (אם מתעקשים מוצאים,הן קטנות
יחסית אבל לא כמו צ'רי).
ממלאים תבנית או שתיים , מכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות, לאחר ההכנסה מורידים
את הטמפ' ל-70-80 מעלות, ממליחים במלח גס, ממשיכים ליבש (אפשר בטורבו,אבל אז צריך
לסובב את התבנית), מיבשים לפי הסבלנות בין 8 ל-15 שעות ,לאחר היבוש,
קוצצים עלי בזיל ,כוס בערך , שיני שום קוצצים ומכניסים לצנצנת בשכבות, שכבה עג',שכבה בזיל
וכו', ממלאים בשמן זית . ומשהים יממה . בדרך כלל זה ניטרף ואין צורך בקירור,
אבל אם רוצים מעבר למספר ימים רצוי לאפסן במקרר,ולהוציא כשעה לפני השימוש.
בקיץ אפשר ליבש בשמש. העגבניות לא מיובשות לחלוטין ,אלא "חצי יבוש".

מקור: חומוסון

הערות יפנית:
הכנתי מעגבניות תמר מיני.
2 מגשי תנור גדולים הניבו צנצנת גדולה, כפי שרואים בצילום.
אפיתי בטורבו, קיצר משמעותית את הזמן.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ................ ו--- פלפלית3/8/2011 07:24

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
העוגיות הכי טעימות לקפה - ללא אפיה ו--- איה  
3/8/2011 10:55
מאפינס קינמון-פקאןו--- איה  
3/8/2011 11:01
עגבניות מיובשות/לחות ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
3/8/2011 17:30
- לחמניות שום רכותו--- Dina
3/8/2011 22:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן