...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מדיאס גבעולי סלק - בסגנון סוריו--- אורית(ה) 31/7/2011 14:08

מתכון מבית אמא, די צמוד למתכון של גרסיה גרגו.

צרור גבעולי סלק נקיים מסיבים וחתוכים לפיסות באורך 6 עד 8 ס"מ בערך.
חולטים אותם מס' דק', מסננים ומקררים.

מכינים תערובת בשר:
כ- 250 גר' בשר טחון
2 כפות פירורי לחם
ביצה
מלח ופלפל שחור

ממלאים/מצמידים מהתערובת לגבעולים

טובלים בקמח ואח"כ בביצה טרופה.
ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה יפה.

מסדרים את המנות המטוגנות בסיר רחב .
מוסיפים:
מים עד כדי כיסוי המדיאס
מיץ מ 2 לימונים
מלח ופלפל שחור.

מביאים לרתיחה. וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה.
עד שנשאר רוטב סמיך וחמצמץ.

* מעלי הסלק שאין להם שימוש במתכון הזה, ניתן להכין אותם ממולאים באורז. בדיוק כמו שמכינים עלי גפן. הם מאוד טעימים ולא סיביים. כמובן גם הם ברוטב חמוץ *




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון........ו--- אורית(ה)31/7/2011 07:28

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דג ברוטב טחינה - בסגנון סורי ו--- אורית(ה)
31/7/2011 13:55
מדיאס גבעולי סלק - בסגנון סוריו--- אורית(ה) « הודעה נוכחית
31/7/2011 14:08
הערה: עדיף לא לחלוט את הגבעולים כדי שלא ו--- אורית(ה)
31/7/2011 14:57
לחמה בעג'ין -בסגנון סורי (מאפה שמרים ובשר)ו--- אורית(ה)
31/7/2011 14:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן