...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק חמוצים פולני בסיר לבישול איטיו--- אייקו 25/7/2011 17:40

הוא שונה, קרמי וחמצמץ. טעים! בעיקר לחובבי החמוצים. מומלץ! וקל להכנה.

מרק חמוצים פולני בסיר לבישול איטי

מצרכים:

4 כוסות קוביות תפוחי אדמה (קלופים, בטח שקלופים)
2 וחצי כוסות מלפפונים חמוצים קצוצים או פרוסים דק, בחומץ או מלח (לא נכנסת לוויכוח עתיק היומין הזה)
כפית גרגירי פלפל שחור שלמים
ליטר מרק עוף או ירקות
חצי עד 2/3 כוס מנוזלי הכבישה של החמוצים, תלוי עד כמה חמצמץ אתם רוצים את המרק שלכם.
בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות חמאה (אם החמאה קרה חתכו לכם 3 קוביות. אני לא אלשין)
2 כפות קמח
כוס שמנת חמוצה
חופן שמיר קצוץ או חצי כפית שמיר יבש (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בסיר לבישול איטי ערבבו תפ"א, חמוצים, מרק, נוזלי הכבישה וגרגרי הפלפל.

2. בקערית זכוכים חסינת מיקרו ערבבו בצל, קמח וחמאה. בשלו במיקרו כשתי דקות, ערבבו היטב והחזירו למיקרו לעוד שתי דקות, עד שהבצלים שקופים והקמח מתחיל להיבלע בחמאה.

3. הוסיפו מצקת מנוזלי המרק לקערת הבצלים וערבבו היטב עד שאין גושים. הוסיפו את תוכן הקערה לסיר לבישול איטי וערבבו היטב.

4. בשלו על חום נמוך כשש שעות, עד שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפוררים. פתחו את הסיר וערבבו לתוכו את השמנת החמוצה והשמיר. טעמו ותקנו תיבול עם פלפל שחור טחון, מלח (סביר להניח שנוזלי הכבישה היו מלוחים דים) או שמיר.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............ ו--- פלפלית25/7/2011 07:39

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פרגיות עם פתיתים ו--- זהבה ש   
25/7/2011 14:47
חמיצת סלק {בורשט} פרווה/או חלביו--- פלפלית  
25/7/2011 17:06
בורשט + 2 כפות שמנת לפני ערבוב - בהגשהו--- פלפלית  
26/7/2011 13:24
בורשט + 2 כפות שמנת אחרי ערבוב - בהגשהו--- פלפלית  
26/7/2011 13:26
מרק חמוצים פולני בסיר לבישול איטיו--- אייקו « הודעה נוכחית
25/7/2011 17:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן