...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמיצת סלק {בורשט} פרווה/או חלביו--- פלפלית   25/7/2011 17:06


חמיצת סלק {בורשט} פרווה/או חלבי
[כפי שאני מכינה] הכמות ל 8 כוסות בנפח של כ 250 מ"ל

המצרכים


8 סלקים בגודל בינוני + פרוסים לקוביות/פרוסות
3 גזרים - חתוכים לגלילים
1 שורש סלרי [גודל בינוני]
1 שורש פטר'
שליש צרור פטר' - גבעולים
1 בצל גדול [שלם]
10 כוסות מים

לתיבול אחרי הבישול

מיץ לימון בנדיבות {ולפי טעם אישי}
ממתיק או/סוכר - לפי טעם אישי

הבישול
מבשלים את כל המצרכים [הרשומים לע"ל] עד לריכוך הסלק
בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הבצל, גלילי הגזר הירק והשורשים
הם סיימו את תפקידם.

מוציאים את פרוסות הסלק ומעבירים לבלנדר,
מרסקים למחית, עם מעט מנוזלי הסיר.

מחזירים את המחית לסיר, מערבבים, ומתחילים בתיבול.
מוסיפים מיץ לימון וממתיק/סוכר - בהדרגה , תוך ערבוב וטעימה.
עד שמגיעים לטעם האהוב - חמוץ מתוק.

מצננים מעט, ומעבירים למקרר

מגישים בכוסות כשהחמיצה קרה מאוד.
אפשר להוסיף {בהגשה} כף גדושה של שמנת {זה כדאי}
מערבבים ולוגמים בהנאה.

בתמונה - החמיצה המוכנה.
את תמונת המנה בהגשה אוסיף בהמשך.

בתפוצת וורשה,
מגישים עם תפו"א אפויים לוהטים, עליהם קוביות חמאה ומעט מלח.
ליג / עם .... דג מטיאס / דג מעושן





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............ ו--- פלפלית25/7/2011 07:39

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פרגיות עם פתיתים ו--- זהבה ש   
25/7/2011 14:47
חמיצת סלק {בורשט} פרווה/או חלביו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/7/2011 17:06
בורשט + 2 כפות שמנת לפני ערבוב - בהגשהו--- פלפלית  
26/7/2011 13:24
בורשט + 2 כפות שמנת אחרי ערבוב - בהגשהו--- פלפלית  
26/7/2011 13:26
מרק חמוצים פולני בסיר לבישול איטיו--- אייקו
25/7/2011 17:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן