...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת ריבה וקוקוס - איילת הירשמן - "לאשה"ו--- פלפלית   24/7/2011 12:15



עוגת ריבה וקוקוס

בתבנית בגודל 20 על 25 ס"מ
המרכיבים

200 גרם חמאה


1 כוס (200 גרם) סוכר

1 ביצה

2 כוסות (280 גרם) קמח תופח

1 כוס (200 מ"ל) חלב

1 צנצנת (350 מ"ל) ריבת פטל

לציפוי

120 גרם חמאה, חתוכה לפיסות גדולות

1/3 כוס (70 גרם) סוכר

250 גרם פתיתי קוקוס

1/2 כוס (70 גרם) קמח

1 ביצה



ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה.

2. שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת המערבל ומקציפים עד שמתקבל קרם חלק. מוסיפים את הביצה ומקציפים עד שהיא נטמעת בקרם ומתקבל קרם חלק. מוסיפים את

הקמח ואת החלב, ומערבבים ידנית עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים את העיסה לתבנית ומשטחים את פניה.

3. מורחים את הריבה בשכבה אחידה על העיסה שבתבנית.

4. הציפוי:

מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר, הקוקוס והקמח ומערבבים בקצות האצבעות, עד שמתקבלים פירורים גדולים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד זמן קצר בקצות האצבעות רק עד שהיא נטמעת בפירורים ומתקבלים פירורים גדולים. מפזרים את הפירורים על שכבת הריבה.

5. אופים 40 דקות, עד ששכבת הפירורים מזהיבה והעוגה מתייצבת, וקיסם הננעץ למרכז יוצא כשעליו פירורים – אם במהלך האפייה שכבת הפירורים מזהיבה מאוד והעוגה עדיין לא אפויה, אפשר לכסות אותה ברדיד אלומיניום ולאפות כך.

6. מצננים ומגישים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית24/7/2011 08:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דגי דניס אפויים עם כל טובו--- טליון
24/7/2011 09:14
פרוסות סלמון ברוטב פרטיות ובזיליקו--- מרילין31
24/7/2011 10:08
בורי על מצע בצלים ותפוחי אדמהו--- מרילין31
24/7/2011 10:18
סלט מחיטת קמוט ו--- פלפלית  
24/7/2011 11:49
סלט מחיטת קמוט - עם קוביות גזר ודלעת ערמוניםו--- פלפלית  
24/7/2011 11:51
סלט מחיטת קמוט - - לפני הוספת ירקות / תוספות ו--- פלפלית  
24/7/2011 11:54
עוגת ריבה וקוקוס - איילת הירשמן - "לאשה"ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/7/2011 12:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן