...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בורי על מצע בצלים ותפוחי אדמהו--- מרילין31 24/7/2011 10:18

עבור בורי אחד בינוני שמספיק ל- 4 מנות

שוטפים היטב את הדג ומייבשים. מטבלים אותו מעל ובפנים עם תקליה (שמן פפריקה), כמון, מלח ופלפל.

במחבט גדולה של נדבקת מטגנים כ- 10 דקות פרוסות בצל בשפע עם המון שישני שום פרוסות.
מוספים 2 תפוחי אדמה פרוסים, מתבלים באותם תבלינים המוזכרים מעלה + מספר זרעי כמון שלמים.
מכניסים את הדג למחבט, במרכז, מכניסים לבטן שלו מעט בצל ושום, מכסים ומבשלים כ- 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.

הערות:
* לא מוסיפים נוזלים, מסתמכים על הפרשת הבצל והאדים הנוצרים מהבישול המכוסה.
* התוצאה הסופים היא פרוסות תפוחי אדמה נימוחות ורוטב קצר שמנמנים שופע בבצלים מתובלים היטב.
* בשר הבורי מוצק ולכן 40 דקות זה בידיוק מה שהוא צריך כדי להתבשל טוב מבלי להתפרק או להיתייבש.
* מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה מעל ורבעי לימון




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית24/7/2011 08:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דגי דניס אפויים עם כל טובו--- טליון
24/7/2011 09:14
פרוסות סלמון ברוטב פרטיות ובזיליקו--- מרילין31
24/7/2011 10:08
בורי על מצע בצלים ותפוחי אדמהו--- מרילין31 « הודעה נוכחית
24/7/2011 10:18
סלט מחיטת קמוט ו--- פלפלית  
24/7/2011 11:49
סלט מחיטת קמוט - עם קוביות גזר ודלעת ערמוניםו--- פלפלית  
24/7/2011 11:51
סלט מחיטת קמוט - - לפני הוספת ירקות / תוספות ו--- פלפלית  
24/7/2011 11:54
עוגת ריבה וקוקוס - איילת הירשמן - "לאשה"ו--- פלפלית  
24/7/2011 12:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן