...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

נוקרלי - ניוקי עם בצל מטוגן וכרוב ו--- שנינה   18/7/2011 11:23

תבשיל הונגרי. טעים מאוד!

אביגייל מייזליק/ טעם של בית

המצרכים:
לניוקי-
750 גרם תפו"א
1 כפית מלח גס
ביצה
2 כפות שמן
1/2 כוס קמח

לתבשיל הכרוב-
2 בצלים גדולים- חתוכים לקוביות
1/2 ראש כרוב לבן- לרצועות
5 כפות שמן זית
מלח, פ"ש

אופן ההכנה:
1.לשים את תפו"א בסיר, שלמים עם קליפתם, לכסות במים,להוסיף המלח ולבשל עד ריכוך. לסנן מיד, לקרר ולקלף.

2.למעוך את תפוחי האדמה למחית חלקה, להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק רך לעבודה. אם דביק- להוסיף עד 1/4 כוס קמח.

3.לגלגל לרצועות בעובי 2 ס"מ על משטח מקומח, לחתוך לפיסות באורך 2 ס"מ.

4. להרתיח מי מלח בסיר, ולבשל את הניוקי עד שצף ועוד 2 דקות, להוציא בכף מחוררת.

5.במחבת רחבה לטגן הבצל עם 3 כפות שמ"ז 1/4 שעה, להוסיף הכרוב ולהגביר האש, לטגן 10 דקות על אש גבוהה תוך ערבוב. להוציא לקערה.

6.להוסיף למחבת 2 כפות שמ"ז ולטגן את הניוקי 2 דקות שיזהיב מכל הצדדים. להחזיר הבצל והכרוב, להוסיף מלח ופ"ש ולהקפיץ עוד 2 דקות.

הערות שלי:
* לא הספיק לי הקמח, הוספתי יותר מ1/4 כוס. הבצק היה עדין דביק אבל פחות. הכנסתי ללילה במקרר.
* עשיתי מבחן קטן, בישלתי מעט ניוקי כדי לבדוק אם הוספתי מספיק קמח ולא יותר מדי.
*בישלתי במי מלח ולא במים כמו שכתוב במתכון המקורי.

תמונה שלי-


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...................ו--- אורית(ה)18/7/2011 07:25

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
נוקרלי - ניוקי עם בצל מטוגן וכרוב ו--- שנינה   « הודעה נוכחית
18/7/2011 11:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן