...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סדנה לדרך הכנה של פסטרמה מעוצבתו--- פלפלית   17/7/2011 11:36


תמיד, הייתי מבקשת מהקצב/ית [כדי להקל על עצמי].
לגלגל לי את הנתחים שמיועדים לפסטרמה, ברשת,
אני אוהבת פסטרמה "מעוצבת*.

מאחר ובדרך זו שטח פנים הנתחים, לא קיבל / ספג את המישרה
והתיבול לא היה מרוכז לטעמי/נו.
מצאתי דרך - ואני משתפת אותכן/ם.

ישנן הרבה אפשרויות להכנת המישרה .... אני מעלה את דרך ההכנה ולא את המתכון של המישרה. איש איש וטעמו.

אז נתחיל
את הנתחים המושרים, במירה, משאירים שטוחים שיספגו מכל צדדיהם את
הטעמים / התיבול.

לקחתי צנצנת פלסטיק ריקה ושטופה היטב
גזרתי את שני הקצוות שלה,
וקיבלתי מעין צינור, שעל האחד, הלבשתי את הרשת הגמישה,
השחלתי מצידו השני את הנתחים לתוך הצינור ועד תוך הרשת.

סגרתי את הקצוות, וזהו ....
הנחתי את הגליל בתבנית מרופדת בנייר אפיה,
יצקתי את נוזלי המישרה וקדימה ... לתנור.

שלב ראשון הכנת ה"גליל"
אני מעלה את התמונות להדגמה, הן יסבירו היטב את הדרך.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
סדנה לדרך הכנה של פסטרמה מעוצבתו--- פלפלית   « הודעה נוכחית17/7/2011 11:36


תמיד, הייתי מבקשת מהקצב/ית [כדי להקל על עצמי].
לגלגל לי את הנתחים שמיועדים לפסטרמה, ברשת,
אני אוהבת פסטרמה "מעוצבת*.

מאחר ובדרך זו שטח פנים הנתחים, לא קיבל / ספג את המישרה
והתיבול לא היה מרוכז לטעמי/נו.
מצאתי דרך - ואני משתפת אותכן/ם.

ישנן הרבה אפשרויות להכנת המישרה .... אני מעלה את דרך ההכנה ולא את המתכון של המישרה. איש איש וטעמו.

אז נתחיל
את הנתחים המושרים, במירה, משאירים שטוחים שיספגו מכל צדדיהם את
הטעמים / התיבול.

לקחתי צנצנת פלסטיק ריקה ושטופה היטב
גזרתי את שני הקצוות שלה,
וקיבלתי מעין צינור, שעל האחד, הלבשתי את הרשת הגמישה,
השחלתי מצידו השני את הנתחים לתוך הצינור ועד תוך הרשת.

סגרתי את הקצוות, וזהו ....
הנחתי את הגליל בתבנית מרופדת בנייר אפיה,
יצקתי את נוזלי המישרה וקדימה ... לתנור.

שלב ראשון הכנת ה"גליל"
אני מעלה את התמונות להדגמה, הן יסבירו היטב את הדרך.


לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פסטרמה מעוצבת - הגליל מוכן ו--- פלפלית  
17/7/2011 11:38
פסטרמה מעוצבת - הרשת הגמישהו--- פלפלית  
17/7/2011 11:40
פסטרמה מעוצבת - מארז של הרשת - מתאים גם להכנתו--- פלפלית  
17/7/2011 11:42
פסטרמה מעוצבת - הלבשת הרשת על צידו האחד של הגלילו--- פלפלית  
17/7/2011 11:43
פסטרמה מעוצבת - הכנסת הנתח הראשון לצינור ו--- פלפלית  
17/7/2011 11:45
פסטרמה מעוצבת - שני הנתחים בתוך הרשת ו--- פלפלית  
17/7/2011 11:48
פסטרמה מעוצבת - 2 הנתחים ברשת ו--- פלפלית  
17/7/2011 11:56
פסטרמה מעוצבת - עוברת לאפיה ו--- פלפלית  
17/7/2011 11:50
פסטרמה מעוצבת - המוצר המוכןו--- פלפלית  
17/7/2011 11:51
פסטרמה מעוצבת - נוזלי המשרה לאחר האפיה - מנוקזיםו--- פלפלית  
17/7/2011 11:54
שכחתי לציין ,כל הזכויות לרעיון ולבצוע שמורות -לי ו--- פלפלית
17/7/2011 13:45
היי פלפליתו--- מאיה
18/7/2011 07:49
היי מאיה, חלילה וחלילה .לא אופה עם גליל הפלסטיק ו--- פלפלית
18/7/2011 08:11
תודה פלפליתו--- מאיה
18/7/2011 13:32
כשמדובר בהכנת נתח בשר בקר ? - בהחלט אפשרי עם חוטו--- פלפלית
18/7/2011 13:41
הבנתיו--- מאיה
18/7/2011 14:25
לא יבש, אם לא מייבשים את הגליל, באפיה ממושכת מדי.ו--- פלפלית
18/7/2011 16:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן