...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוסקה מקישואים של אביבה אבידןו--- זהבה שומרי   14/7/2011 20:35

מוסקה של אביבה אבידן

מצרכים:
10 קישואים בגודל בינוני
1/2 כוס שמן קנולה
2 בצלים בינוניים
700 גרם בשר טחון
4 גזרים
1 ראש סלרי
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אנגלי
1/2כפית מלח
3/4 כוס מים
1/2 כוס קמח
2 כוסות מים קרים
3 כפות שמן
1 ביצה
1/4 כפית אבקת מרק עוף


אופן ההכנה

1. מנקים את הקישואים ופורסים לאורך לרצועות בעובי של 1/2 ס"מ.

2. מטגנים את הקישואים עד להזהבה משני הכיוונים ומניחים על נייר סופג.

3. הכנת התערובת: קוצצים את הבצלים ומטגנים, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים היטב עד לאידוי כל הנוזלים.

4. מגרדים במגרדת דקה את הגזרים והסלרי ומוסיפים למחבת עם הבשר, מקפידים לבחוש היטב כל הזמן כדי שלא יישרף.

5. לאחר שהתערובת מטוגנת מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות וממשיכים לטגן על להבה נמוכה כ-2 דקות.

6. מוסיפים את התבלינים ו-3/4 כוס מים, בוחשים, מסירים מהאש ומניחים בצד.

7. מסדרים מחצית מהקישואים המטוגנים בתחתית תבנית פיירקס גדולה, מעל הקישואים יוצקים את תערובת הבשר והירקות, ומכסים בשכבה נוספת של קישואים מטוגנים.

הכנת הציפוי: ממיסים את הקמח ב-2 כוסות מים קרים, מוסיפים 3 כפות שמן ומבשלים, כשמסמיך מסירים מהאש, מקררים מעט, מוסיפים את הביצה, מעט אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ושופכים על שכבת הקישואים העליונה.

8. אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבת השכבה העליונה.

טיפ – מגישים עם טחינה.
הערה צילמה והכינה זהבה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי .......... ו--- פלפלית14/7/2011 07:56

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
שווארמה ביתית, מתכון של בצק אלים ו--- זהבה שומרי  
14/7/2011 20:30
מוסקה מקישואים של אביבה אבידןו--- זהבה שומרי   « הודעה נוכחית
14/7/2011 20:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן