...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם חבצלותו--- פלפלית   11/7/2011 08:38

בתמונה "חבצלת" בהגשה

את לחם החבצלות הפכתי לעוגות חבצלות [אישיות}
שנויים, התאמות והמלצות שעשיתי - סומנו בכוכביות.

לחם חבצלות - הביאה שונט
המקור _ LILIOM KENYÉR
תורגם ע"י אם החיטה

לחם חבצלות.
המתכון ל 8 עד 10 לחמניות.

המצרכים:
400 גר' קמח לבן
25 גר' שמרים (1 כף שמרים יבשים).
200 מ"ל לבן . *** 250 מ"ל שמנת לבישול 15%
½ כפית מלח
1 כפית סוכר. *** 4 כפות גדושות סוכר
30 גר' חמאה רכה.. *** 50 גר' חמאה רכה

*** למריחה על פסי הבצק - קונפ' מישמש ת. עצמית
{ניתן למרוח כל ריבה/ קונפ' - לפי טעם אישי,
או ממרח שוקולד/
תערובת של סוכר דמררה/לבן עם קנמון / קקאו
ועוד ... ועוד ... שילובים לפי טעם אישי}

*** חשוב !!!!

את הבצק להניח בתבניות השקעים בגובה שלא יעלה
מעל 3/4 גובה השקע - הבצק תופח מאוד.
תמונה להמחשה - בהמשך.


הוראות הכנה:
לחמם לבן עד לפושר.
(לדעתי אפשר לוותר אם משתמשים בשמרים יבשים),
מפוררים שמרים ללבן ומתפיחים.
מוסיפים לקערת השמרים חצי מהקמח, סוכר, מלח והחמאה הרכה ומכינים מהתערובת בצק דליל. מכסים ומתפיחים שעה.

לאחר שהבצק תפח מוסיפים את יתרת הקמח. לשים היטב ומרדדים עם מערוך לעלה בגודל 30 על 50 ס"מ לערך.
מכסים את העלה וממתינים 15 דקות לתפיחה.

חותכים את העלה ל 6 פסים זהים בגודלם. ממיסים חמאה.(לא כתובה כמות) מורחים על פסי הבצק.
מניחים את הפסים זה על זה. חותכים ל 8 עד 10 ריבועים.

מורחים שקעים בתבנית מאפינס בחמאה מומסת ומעמידים את רבועי הבצק בתבנית. שוב מכסים וממתינים כחצי שעה.

מכניסים לתנור חם ל 20 דקות עד להשחמה
כמובן שניתן לעשות עם כל מתכון ללחם או לחמניות שלכם.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני................ו--- אורית(ה)11/7/2011 07:15

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחם חבצלותו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
11/7/2011 08:38
לחם חבצלות - המירקם ו--- פלפלית  
11/7/2011 08:39
לחם חבצלות - אחרי התפחה ו--- פלפלית  
11/7/2011 08:41
לחם חבצלות - תקריב - רואים היטב את 6 השכבותו--- פלפלית  
11/7/2011 08:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן