...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית ו--- פלפלית   3/7/2011 08:04



בתמונה - המנה בהגשה.
הוגש עם תפו"א אפוי - לוהט + רוטב חרדל ודבש

ב *** שנויים שלי - פלפלית

גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית <~~ למקור
רות אוליבר - על השולחן


מרסקים 250 גרם (¼1 כוסות) סוכר
, *** לא גרסתי את המרכיבים, ערבבתי אותם היטב.
250 גרם מלח,
סרט מקליפת לימון,
צרור שמיר,
כף זרעי כוסברה *** לא שמתי
וכפית פלפל שחור גרוס *** לא גרסתי - השארתי אותם שלמים
במעבד מזון לקבלת תערובת אחידה.

משטחים ניילון נצמד בתבנית שטוחה גדולה,
מפזרים עליה מחצית מתערובת המלח והסוכר ועליה מניחים פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות במשקל ½1 ק"ג. מפזרים על הסלמון את יתרת התערובת, מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-24 שעות.

למחרת שוטפים את הסלמון, *** השארתי את הדג כ 30 שעות במישרה.
פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים על טוסט עם חמאה.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית3/7/2011 08:04



בתמונה - המנה בהגשה.
הוגש עם תפו"א אפוי - לוהט + רוטב חרדל ודבש

ב *** שנויים שלי - פלפלית

גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית <~~ למקור
רות אוליבר - על השולחן


מרסקים 250 גרם (¼1 כוסות) סוכר
, *** לא גרסתי את המרכיבים, ערבבתי אותם היטב.
250 גרם מלח,
סרט מקליפת לימון,
צרור שמיר,
כף זרעי כוסברה *** לא שמתי
וכפית פלפל שחור גרוס *** לא גרסתי - השארתי אותם שלמים
במעבד מזון לקבלת תערובת אחידה.

משטחים ניילון נצמד בתבנית שטוחה גדולה,
מפזרים עליה מחצית מתערובת המלח והסוכר ועליה מניחים פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות במשקל ½1 ק"ג. מפזרים על הסלמון את יתרת התערובת, מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-24 שעות.

למחרת שוטפים את הסלמון, *** השארתי את הדג כ 30 שעות במישרה.
פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים על טוסט עם חמאה.




לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - מצע הכבישה ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:07
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - מכסים בניילון נצמד,ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:09
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - נתחי הסלמון - לאחר ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:17
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - שני חצאי הסלמון ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:20
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - פרוסות מנתח אחד ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:29
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - פרוס ומוכן להגשהו--- פלפלית  
3/7/2011 08:33
גרבדלקס - סלמון בכבישה ביתית - הוגש עם רוטב חרדל ו--- פלפלית  
3/7/2011 08:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן