...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דלורית שלמה אפויה - במילוי בשרו--- אורית(ה)   23/6/2011 08:08

מתכון שכבר הבאתי לכאן בעבר (של אהרוני)
הוא פשוט קל וכ"כ טעים, ששווה להזכיר אותו שוב..
מתכננת עליו לשבת.

במקור: ממלאים את הדלורית בבצל מטוגן, בשר טחון מלח -פלפל וצימוקים.

לי נשאר בשר מתובל מהמפרום.
ההכנה:
---------
קוטמים את ראש הדלורית, מרוקנים בעזרת כף את הגרעינים והחוטים.
ממלאים בתערובת הבשר (הלא מבושל) ומחזירים את ה"ראש".
מורחים את הדלורית בשמן זית ועוטפים בנייר כסף.

אופים בחום 180 מע' שעה וחצי.

חותכים לרבעים, ממליחים מעט את בשר-הדלורית ומגישים.
אנחנו אכלנו עם טחינה... היה טעים!



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ......... ו--- פלפלית23/6/2011 06:11

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דלורית שלמה אפויה - במילוי בשרו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
23/6/2011 08:08
בהגשה... עם טחינה ביתיתו--- אורית(ה)  
23/6/2011 08:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן