...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כיסוני פילו במילוי טונה - בסגנון טוניסאיו--- מרילין31   15/6/2011 07:59

מעטפת דקיקה ופריכה עם מלית טונה טעימה בסגנון טוניסאי (כמו סדנוויץ טוניסאי) - אפשר להקפיא ולהפשיר על השיש, למחם בתנור או על הפלאטה.

~
הנחיות ל-8 כיסונים


מצרכים
ארבע עלי פילו
כפית הריסה מעורבבת ברבע כוס שמן זית (יש הריסה לא חריפה אם רוצים)

מלית
קופסא קטנה של טונה בשמן מסוננת
ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות (אופציה, לא תמיד אני שמה)
4 זיתים קצוצים דק
גמבה חתוכה קוביות קטנטנות
בצל קטן קצוץ דק
רבע כפית כמון
רבע כפית זרעי כוסברה טחונים
רבע כפית סומק
מלח - פלפל

ציפוי
ביצה מהולה במעט מים
זרעי כמון שלמים

הכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית
פורסים עלה פילו אחד על משטח עבודה, בינתיים מכסים את שאר העלים במגבת לחה
מברישים את העלה בשמן זית עם ההריסה
חותכים את העלה לשני חלקים לאורך: חלק ימני וחלק שמאלי
שמים כפית גדושה מלית בתחתית כל מלבן
מקפלים את הבצק משני צדדי המלית כך שתכוסה
מגלגלים לאורך המלבן ליצירת כיסון סגור. יוצא שמכל עלה יוצאים שני כיסונים.

יוצרים כך את כל הכיסונים משאר העלים, מניחים אותם על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה, מברישים כל כיסון בביצה ומפזרים מעט זרעי כמון, אופים בחום בינוני עד שמזהיב


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום רביעי...........ו--- אורית(ה)15/6/2011 07:07

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כיסוני פילו במילוי טונה - בסגנון טוניסאיו--- מרילין31   « הודעה נוכחית
15/6/2011 07:59
פשטידת גבינה בקלי קלותו--- טליון
15/6/2011 13:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן