...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קובה במרק דלעתו--- יפנית   14/6/2011 12:16

לבצק
450 גרם סולת
300 מ"ל מים
קורט מלח

ללוש לבצק ולתת לנוח 20-15 דקות.

מלית:
400 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן
פטרוזיליה קצוצה
תיבול: מעט פפריקה, כורכום, פלפל שחור , מלח

למרק:
1 בצל גדול קצוץ
8 עגבניות קצוצות
1 כף רסק עגבניות (למרק יותר סמיך אפשר להוסיף עוד רסק)
דלעת חתוכה לקוביות (אפשר להוסיף קישואים או במיה)
מלח
פלפל שחור
2 ליטר מים רותחים

מלית:
לטגן את הבשר עד שמשנה את צבעו, להוסיף את הבצל הקצוץ ולערבב 4-3 דקות ולכבות האש.
להוסיף פטרוזיליה ותבלינים .

מרק:
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף עגבניות קצוצות, להמשיך בבישול 20 דקות, להוסיף מים ורסק עגבניות ולהביא לרתיחה.
להוסיף את קוביות הדלעת, מלח ופלפל.
(אם נשאר מעט מילוי, אני מוסיפה למרק, זה מה שעשיתי היום)

קובה:
את בצק הסולת לחלק לכדורים בגודל כדור פימפונג ולמלא במלית שהתקררה.

מכניסים את הקובה למרק הרותח, דואגים לשחרר את הקובה עם כף עץ שלא ידבקו לסיר.

בישול בערך 40 דקות מהרתיחה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ............. ו--- פלפלית14/6/2011 07:35

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תבשיל חומוס פיקנטימאת: סוגת ו--- זהבה שומרי
14/6/2011 08:44
קבב טלה ממולא חציל קלוי וטחינה עומר מילר ו--- זהבה שומרי
14/6/2011 08:48
קובה במרק דלעתו--- יפנית   « הודעה נוכחית
14/6/2011 12:16
פיצה, פסטו, עגבניות מיובשות וגבינות עיזים ו--- יפנית  
14/6/2011 14:12
ועם מצורלה -מצלמה-ו--- יפנית  
14/6/2011 14:14
צלפים כבושיםו--- פלפלית
14/6/2011 15:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן