...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

פשטידת מקרוניו--- שומית 1/6/2011 12:47

פשטידת מקרוני
מקור המתכון - עתיק ותיק, נמצא אצלי כבר 30 שנים לפחות

המצרכים
50 גרם אגוזים
3 שיני שום
1/2חבילת פטרוזיליה (ללא הגבעולים)
1/4 כוס שמן זית
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח+פלפל שחור
1 חבילה פסטה
2 כפות פירורי לחם

לחמם תנור לחום של 200 מעלות

ההכנה
לבשל הפסטה עד ריכוך
במעבד מזון לטחון ביחד: אגוזים+ שיני השום+פטרוזיליה.
להוסיף שמן זית+שמנת מתוקה+ תבלינים
להוסיף התערובת לפסטה המבושלת ולערבב היטב היטב.
להעביר כל התערובת לכלי הגשה משומן ולפזר את פירורי הלחם.
לאפות כ-25 דקות
בתיאבון




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי.................. ו--- אורית(ה)1/6/2011 06:25

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת איטריות מתוקהו--- שומית
1/6/2011 12:31
פשטידת מקרוניו--- שומית « הודעה נוכחית
1/6/2011 12:47
עוגיות טורצטיני מהבלוג infinityforcookו--- michalz123  
1/6/2011 19:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן