...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת מסקרפונה ודומדמניות ו--- פלפלית   30/5/2011 11:52

עוגת מסקרפונה ודומדמניות - דנית סלומון

המצרכים - לתבנית עגולה מתפרקת בקוטר 28 ס"מ

200 גרם פירורי בסקויטים

1/4 כפית קינמון טחון

100 גרם חמאה מומסת

4 כפות מים

14 גרם ג'לטין

500 גרם גבינת מסקרפונה, בטמפ' החדר.

500 גרם גבינה לבנה 9% , בטמפ' החדר

1 כפית תמצית וניל

1וחצי - כוסות סוכר

100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות

2 מיכלי שמנת לקצפת

200 גרם דומדמניות אדומות קפואות

2 סוכר וניל.



לבסיס

מערבבים את פרורי הבסקויט עם הקינמון והחמאה המומסת ומהדקים את תחתית התבנית.

שמים את המים בקערית וזורים עליהם את הג'לטין,משהים לריכוך.

שמים את הגבינות בקערה גדולה. מוסיפים תמצית וניל ו 1 כוס סוכר.

מקציפים במערבל במהירות גבוהה במשך 5-7 דקות, עד שתערובת הגבינות חלקה לגמרי וכל הסוכר נמס.

שמים את קוביות השוקולד בקערית חסינת חום,יוצקים בזהירות מים רותחים ומשהים דקה,כדי להניח לשוקולד להתרכך. שופכים את המים החמים מקערית השוקולד,ומוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הגבינות, כף אחר כף, תוך הקצפה מתמדת.

ממיסים את הג'לטין המרוכך [מחממים במיקרוגל במשך 20 שניות או מניחים את הקערית, בקערת מים רותחים ובוחשים עד שהג'לטין נמס] מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינות בזרם דק, תוך הקצפה מתמדת.

מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה עם 1/2 כוס סוכרלקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינות.

מוציאים את הדומדמניות מהמקפיא,אם יש צורך, מספיגים אותן על מגבת נייר. מוסיפים את הדומדמניות,לתערובת הגבינות, בזהירות, כדי שלא יצבעו את תערובת הגבינה.יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את פניה. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.

מקציפים את השמנת הנותרת עם 2 שקיות סוכר וניל לקצפת נוקשה. מעבירים לשקיק זילוף עם צנטר כוכבי ומכסים את פני העוגה בכוכבי קצפת.

מכסים את התבנית ומקררים במשך 3-4 שעות נוספות עד שהעוגה תתייצב.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
שירשור - עוגת הגבינה המוצלחת שלי ו--- איה30/5/2011 11:18

לכבוד חג השבועות
נרכז בשירשור זה עוגת הגבינה המוצלחת שלי
מתכונים של עוגות גבינה שאפינו וניסינו ויצאו הכי מוצלחות! הכי טעימות!
והן הן עוגת הגבינה המועדפת עלינו!

נשמח אם כל אחת תצרף את המתכון (או יותר) המוצלח שלה רצוי בצירוף תמונה

תודה וחג שבועות שמח!!


סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי | 
עוגת מסקרפונה ודומדמניות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
30/5/2011 11:52
עוגת מסקרפונה ודומדמניות - מבט מלמעלהו--- פלפלית  
31/5/2011 12:02
עוגת מסקרפונה ודומדמניות - מבט מהצדו--- פלפלית  
31/5/2011 12:08
עוגת גבינה וקינמוןו--- טליון
30/5/2011 20:14
עוגת גבינה קלה ומוצלחתו--- הדר
30/5/2011 21:11
עוגת ביסקוויטים וגבינהו--- אסיה
31/5/2011 06:50
"החטא הלבן" - עוגת גבינה ללא אפיהו--- איה  
31/5/2011 11:51
עוגת גבינה עם סירופ מייפל - קסמים מתוקים ו--- גלית1  
31/5/2011 13:13
עוגת פאי גבינהו--- גדולה
31/5/2011 14:25
עוגת הגבינה של טלי - בצק אלים ו--- אלמונימית
1/6/2011 11:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן