...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מישרה לכנפי וחלקי עוף ו--- פלפלית   29/5/2011 09:18

מישרה לכנפי וחלקי עוף - מקור עצמי

הכמויות מתיחסות למשקל של 1.1/4
1.1/4 קילו כנפי עוף [או חלקי עוף כמו שוקיים, ירכיים]

המרינדה

5 שיני שום כתושות

2-3 כפות רוטב סויה

2 כפות קטשופ

3-4 כפות ריבת פובידל [שזיפים]

1/2 כוס ציר מרק עוף/בשר [אפשר גם מא. מרק]

[טבעות דקות של פלפל חריף 1 אופצ']

מערבבים את כל חומרי המרינדה, לתערובת אחידה,
מוסיפים את העוף,חלקי העוף, ומערבבים היטב.

מעבירים לשהיה של כמה שעות טובות,במקרר עדיף לילה.
{אני אורזת בשקית זיפ .. מוציאה את האויר מהשקית וסוגרת היטב,
כך, כל הבשר/ חלקי העוף שורה/ים במירנדה וסופג את כל הטעמים]

מעבירים את העוף והמישרה לכלי שטוח - רצוי בשכבה אחת עם מכסה,
מעבירים לתנור, בחום גבוה, רק עד לרתיחה - מנמיכים דרגת חום ל 140 מעלות ואופים/ מבשלים כשעה ורבע .

הרוטב, לאחר האפיה / בישול מתאים לפיזור על אורז/ נודלס
או כתוספת לבשר.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...............ו--- אורית(ה)29/5/2011 07:02

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מישרה לכנפי וחלקי עוף ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
29/5/2011 09:18
עוגת גבינה עם דובדבניםו--- גדולה
29/5/2011 13:22
חזה עוף בסגנון ספרדי בסיר לבישול איטי ו--- אייקו  
29/5/2011 15:11
פלפלים קלויים ממולאים בגבינות ו--- פלפלית  
29/5/2011 16:57
מאפה בלקני ממולא בגבינות צאן ו--- יפנית  
29/5/2011 17:07
לחם שאור ו--- יפנית  
29/5/2011 18:00
קיש ברוקולי (מקמח מלא) ו--- יפנית  
29/5/2011 18:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן