...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כנפיים מתובלות בתנור ובטטה ו--- זהבה ש   22/5/2011 08:41

כנפיים מתובלות בתנור ובטטה ,חיה אילונה דר

יום האהבה (הולנטיין דיי) מתדפק בפתח. ממש בעוד כמה ימים, ב-14/2 יחגגו אותו ברחבי העולם המערבי. למרות שלא צריך יום מיוחד כדי לאהוב, תמיד אומרים שטוב לומר גם מה שברור. אז הנה הזדמנות נהדרת לעשות זאת, ולנו יש יותר מאחת - גם יום האהבה החל בט"ו באב וגם הולנטיין שאומץ אצלנו.

כנפיים מתובלות ולא מטוגנות אלא אפויות בתנור. למרות זאת, הן יוצאות טעימות מאוד, שחומות ומבריקות וכדאי מאוד ללוות אותן עם רצועות בטטה קלופות ומטוגנות.

ליד המנה תוכלו להגיש פוקאצ'ה ולקינוח מושחת ביותר עוגות שוקולד אישיות חצופות


מצרכים:

קילו כנפיים נקיות ומחולקות

2 כפות סויה

2 שיני שום כתושות

1 כף דבש

1 כף סירופ מייפל

2 כפות עגבניות מרוסקות

1 כף רוטב צ'ילי מתוק

כפית צ'ילי גרוס

3 כפות חומץ בלסמי

עלי טימין מ-2 גבעולים

קורט מלח


אופן הכנה:
•מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה, מכניסים פנימה את הכנפיים ומשרים למשך שעתיים לפחות במקרר.
•מחממים את התנור ל-200 מעלות.
•מסדרים את הכנפיים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מכסים בנייר כסף ואופים במשך חצי שעה.
•מסירים את הנייר ואופים עוד כחצי שעה עד שהכנפיים מקבלות גוון שחום.

הכנת הבטטה:
•מקלפים בטטה קטנה, קולפים רצועות בעזרת קולפן.
•מטגנים בשמן עמוק בינוני (בגובה 2 ס"מ לערך) עד שהרצועות מסתלסלות.
•מוציאים ומניחים על נייר סופג.

התמונה מהכתבה , סוף שבוע עם חיהל`ה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית22/5/2011 07:28

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כנפיים מתובלות בתנור ובטטה ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
22/5/2011 08:41
עוגיות לימון שקדים וחמאה - עוגיות סַבְּלֵהו--- פלפלית  
22/5/2011 09:26
עוגיות לימון שקדים וחמאה - עוגיות סַבְּלֵה - לפני ו--- פלפלית  
22/5/2011 09:31
עוגיות לימון שקדים וחמאה - עוגיות סַבְּלֵה - בּיס ו--- פלפלית  
22/5/2011 09:33
עוגיות לימון שקדים וחמאה - עוגיות סַבְּלֵה - תקריבו--- פלפלית  
22/5/2011 09:35
עוגיות ריפה [מתוקות, עם קצח וגם פרווה]ו--- פלפלית
22/5/2011 12:15
כפי שיצאו מתנורי...ו--- גדולה  
22/5/2011 19:26
שעועית ירוקה ברוטב עגבניותו--- אורית(ה)  
22/5/2011 14:16
צ’יפסים אפויים - בציפוי פירורי לחםו--- אורית(ה)  
22/5/2011 14:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן