...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת בשר ממולאת בבשר ועוד .....ו--- פלפלית   17/5/2011 08:48

בתמונה - הנתח והמילוי - לפני גילגול ותפירה

אני מעלה את שלבי ודרך ההכנה -
אפרט את המצרכים בהם השתמשתי ללא משקל ומידות מדוייקות
מאחר וכל התהליך היה מאוד ספונטני. ועוד פרט חשוב,
כמויות המילוי מותנות בגודל הנתח.

נתח גדול - יותר מצרכים
נתח קטן - פחות כמובן [אם יש עודפי מילוי - מאכסנים בפריזר]

את הגלילה מכינים מנתח שנקרא :
מכסה הצלע / חזה בקר / ברוסט

1. צריך לבקש מהקצב לשטח את הנתח , למשטח ישר.
2. יש להצטייד במחט גדולה וחוט כותנה חזק

המצרכים לרולדה

נתח בשר, כרשום למעלה, ששוטח [ע"י הקצב ] למשטח ישר
בשר טחון
חמוציות
בצל קצוץ מטוגן
צרור פטר' קצוץ דק דק
צרור כוזברה ....".....
תבלינים
ביצה/ים [לכל חצי קילו בשר טחון 1 ביצה]
כמה כפות קמח מצה [הוכן בפסח] פירורי לחם

המצרכים לציר הבישול
* 5 בצלים פרוסים גס, ומוזהבים
* ענפי טימין
* חצי צרור פטרוזילה קצוצה גס
* חצי צרור כוזברה קצוץ גס
* ציר מרק או תערובת של מים וא. מרק בכמות שתגיע עד
ל 4/3 גובהה של הרולדה, כשהיא מונחת בתבנית, לפני העברתה לתנור
* תבלינים

*** מישמשים מיובשים - פוזרו בתבנית לאחר שעתיים + בתנור.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
רולדת בשר ממולאת בבשר טחון - סדנת הדרכהו--- פלפלית17/5/2011 07:10

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
רולדת בשר ממולאת בבשר ועוד .....ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
17/5/2011 08:48
רולדת בשר ממולאת בבשר - השחמת הגלילה [סגירה]ו--- פלפלית  
17/5/2011 08:51
רולדת בשר ממולאת בבשר - לפני הוספת ציר הבישולו--- פלפלית  
17/5/2011 08:56
רולדת בשר ממולאת בבשר - שלב הוספת ציר הבישולו--- פלפלית  
17/5/2011 08:58
רולדת בשר ממולאת בבשר - מכסים ומבשלים/אופיםו--- פלפלית  
17/5/2011 09:10
רולדת בשר ממולאת בבשר - החתךו--- פלפלית  
17/5/2011 09:13
רולדת בשר ממולאת בבשר טחון - לפני הוצאת חוטים ופריסהו--- פלפלית  
17/5/2011 09:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן