...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצותו--- טליון 16/5/2011 11:31

בשר טחון (כלשהו...אני הכי אוהבת להשתמש בשווארמה,אבל גם חזה הולך)
ביצה או 2 (תלוי בכמות הבשר)
בצל גדול קצוץ דק דק
פטרוזיליה קצוצה דק דק
מעט פירורי לחם
תבלינים (פפריקה,מלח,פלפל שחור ובהרט)
טיפ טיפונת שמן


בעיסה שיש לי היום שמתי אורז במקום פירורי לחם (זו עיסה שהכנתי כדי למלא פלפלים ונשאר לי עודף...)


אפשר לטגן ואז להמשיך לבשל ברוטב
אני בד"כ חוסכת את הטיגון ומיד שמה את הכדורים ברוטב המבעבע...

רוטב:
לטגן קוביות בצל עם כמה שיני שום במעט שמן,להוסיף כמה כפות רסק עגבניות ולהמשיך לטגן תוך ערבוב,להוסיף מלח,פלפל שחור ומעט מים,כשהרוטב רותח להוסיף את כדורי הבשר ולבשל בערך שעה על אש נמוכה.
הרבה פעמים אני מוסיפה קוביות של ירקות לרוטב (קישואים/עגבניות/גזר/דלעת וכד'...)
אפשר להוסיף גם גבעולי סלרי.


אפשר גם להכין רוטב עם גוון לימוני...ואז:
מטגנים מס' שיני שום קצוצות במעט שמן זית (זהירות שלא ישרף אחרת זה הופך להיות מר) מוסיפים קוביות של גבעולי סלרי (עם העלים), מיץ לימון,מלח פלפל,כורכום (מעט!) ומים...כשהרוטב רותח מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים כשעה על אש נמוכה,לקראת סוף הבישול ניתן להוסיף אפונה ירוקה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)16/5/2011 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוף עם פטריות / אלקנה ממאסטר שףו--- איה  
16/5/2011 10:35
קציצותו--- טליון « הודעה נוכחית
16/5/2011 11:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן