...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פלפלים אדומים ממולאים ו--- אורית(ה)   5/4/2011 08:13

פלפלים ממולאים / מקור:עצמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10 פלפלים מרוקנים (לשמור את ה"כיפות")

למלא את כל תוכן הפלפלים ב:
400 גר' תערובת של חזה עוף טחון +הודו אדום טחון
1 כוס אורז בסמטי - מבושל!
1 גזר קלוף ומגורר דק
2 כפות רסק עגבניות
מלח/פלפל

בסיר רחב ועמוק להכין רוטב:
"סיבוב" קצר של שמן קנולה (בערך 4 כפות)
2 רסק עגבניות קטן
1 קופ' רוטב עגבניות "בתיבול עדין"
4 שיני שום פרוסות
2 כפיות סוכר
מלח/פלפל
מים עד גובה מחצית הסיר

הבישול:
לסדר את הפלפלים בסיר, שכובים על צידם
על המים להגיע עד גובה 3/4 מהפלפלים
להביא לרתיחה, אח"כ להנמיך ולבשל על להבה נמוכה כשעתיים,
עד הסמכה יפה של הרוטב. מדי פעם להפוך את הפלפליםבסיר, על צידם השני.

בהגשה:
להחזיר לפלפלים את ה"כיפות"

הערה: אם נשאר מתערובת המילוי, ניתן להוסיף ביצה ופירורי לחם וליצור קציצות שיתבשלו ברוטב.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.............ו--- אורית(ה)5/4/2011 06:45

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פלפלים אדומים ממולאים ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
5/4/2011 08:13
ועוד תמונה.. הפעם ללא ה"כיפות"ו--- אורית(ה)  
5/4/2011 08:21
תבשיל בקר עם פול ירוק - שף שלום קדושו--- פלפלית
5/4/2011 11:21
תבשיל צוואר בקר עם תרמילי פול שלמיםו--- פלפלית
5/4/2011 12:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן