...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת בננות קוקוס ורום - בחושהו--- אורית(ה)   30/3/2011 11:27

עוגה בחושה פשוטה להכנה וטעימה להפליא

מאת:נטלי לוין - קונדיטורית

המרכיבים (ל-2 תבניות אינגליש קייק קטנות חד פעמיות):

1 כוס סוכר לבן (שמתי רק 3/4 כוס - אוריתה)
3 כפות סוכר חום כהה
3/4 כוס שמן צמחי
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות רום כהה (לא תמצית)
3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
1/3 1 כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קוקוס טחון
מעט שקדים פרוסים לקישוט
אבקת סוכר

אופן ההכנה:

בקערה גדולה טורפים יחד - בעזרת מטרפה ידנית - סוכר, סוכר חום, שמן, ביצים, תמצית וניל ורום עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הבננות המרוסקות וממשיכים לערבב בעזרת לקקן/מרית עד שהן נטמעות בצורה אחידה בתערובת.
מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
מעבירים את הבלילה לתבניות אפייה משומנות, ומפזרים מעט שקדים פרוסים מעל כל עוגה.
אופים את העוגות כ-35-45 דק' בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים את העוגה בטמפרטורת החדר, ומקשטים באבקת סוכר.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...........ו--- אורית(ה)30/3/2011 06:05

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טארט טאטן תפוחים ו--- אורית(ה)  
30/3/2011 07:06
וופי פאי שוקולד/ אתר מקוו--- michalz123
30/3/2011 10:10
והכי חשוב...התמונה מהכתבה...ו--- michalz123  
30/3/2011 10:13
פסח - סלט חגיגי - סלט שורש סלק חי עם תפוחו--- פלפלית  
30/3/2011 11:21
פסח -סלט קטן של רשאד עם פילה תפוז וזיתי טאו--- פלפלית
30/3/2011 11:25
פסח - סלט פול ירוק ותותים עם עלי תרד צעיריו--- פלפלית
30/3/2011 11:26
עוגת בננות קוקוס ורום - בחושהו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
30/3/2011 11:27
הוספתי לתערובת גם שוקולד מריר מגורר ו--- אורית(ה)
30/3/2011 12:07
פסח - סלט חם של עלי סלק בתיבול מזרחי ו--- פלפלית
30/3/2011 11:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן