...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט פתיתים עם ירקותו--- אורית(ה)   24/3/2011 14:52

סלט פתיתים / רותי קינן
----------------------------
זוהי גרסה טעימה במיוחד של סלט פסטה, או אם תרצו, סלט קוסקוס ים-תיכוני. זוהי גם דרך נהדרת לנצל שאריות של פתיתים קרים.
* הערות (אוריתה): זמן בישול הפתיתים ארך יותר מהמצוין במקור*
החומרים
3 כפות שמן זית
500 גרם פתיתים (רצוי בשלושה צבעים)
4 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
2 עגבניות
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
2 בצלים ירוקים
צרור נענע
לרוטב:
2 כפות חומץ בן יין לבן
6 כפות שמן זית
1 כפית חרדל
1 כפית מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפתיתים: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כדקה, עד שהם מכוסים היטב בשמן. מוסיפים את המים הרותחים וכפית המלח,ומבשלים על להבה נמוכה 6 דקות. מכסים את הסיר, ממתינים 5 דקות לפחות.

2. בינתיים, חוצים את העגבניות, מוציאים את הגרעינים והנוזלים וקוצצים לקוביות. חותכים לקוביות גם את הפלפלים. קוצצים דק את הבצלים והנענע.

3. מניחים את כל הירקות בקערה. מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הירקות. מניחים לתערובת לעמוד כ 30 דקות.

4. מערבבים את הפתיתים בעודם חמימים עם הירקות המתובלים. מקשטים בעלי נענע.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..............ו--- איה24/3/2011 04:46
קציצות עוף בכורכום ולימון ו--- אורית(ה)  
24/3/2011 09:21
אצבעות חזה עוף בציפוי שומשום ו--- michalz123
24/3/2011 10:38
סלט פתיתים עם ירקותו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
24/3/2011 14:52
עוגיות בסגנון מעמול - במילוי רחת לוקום ו--- אורית(ה)  
24/3/2011 15:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן